//videoblogg

INTRO

Hallo ♥ Tredje innlegget idag woow , jeg begynner å bli god altså. Jeg har lagd en intro til videobloggene siden jeg har fått så video og redigerings dilla. Denne lagde jeg altså igår også lasta jeg den opp idag. Men siden jeg har det beste redigeringsprogrammet så bryr det ikke dere med noen videoer !

 

Denne er her er litt større da så jeg håper dere liker det bedre. Men da fortsetter jeg med fredagskvelden min!

Tycks?♥

Videoblogg - Backward

Da er videobloggen ferdig opplasta. Jeg har bytta fra Youtube til Vimeo fordi der kan jeg værtfall ha med sang uten at det blir sperra av Sony Music Entertainment. Så her er værtfall en video som er baklengs. Noen steder blir det litt rart fordi vi har missforstått litt.. ♥ Ps. Dårlig kvalitet !

 

Berryme.blogg.no & Msofied.blogg.no - Backwards from Maren sc on Vimeo.

 

Tycks ? ♥

Videoblogg - Vaske kostene

Denne video bloggen lagde jeg for veldig lenge siden. Men siden jeg bare har Window dritt movie maker så gikk det ikke ann å redigere den eller laste den opp på youtube. Men nå har jeg endelig funnet det perfekte videoredigerinsprogramme nemlig VideoPad ! Jeg fant det ved hjelp av Caroiz :

Hahah , ja jeg vet jeg er en amatør videoblogger ♥ Men man må øve for å bli bedre ! Kanskje litt kjedelig videoblogg men det kommer nok bedre etterhvert !

Edit !: Jeg vet sangen ikke er riktig på video'en og jeg vet at den er dårlig men jeg måtte ha en sang på video'en uten at Sony Music Entertainment blokkerte videoen. Det er for deres eget beste ... lol . Men derfor ble det en gammel sang !

Tenk å vaske sminke kostenene dine ?♥

hits