//outfit

OUTFIT 26.03/11


Veske Newyorker Shorts Carlings Jakke BikBok Strømper Vila Sko Converse Topp Veromoda Smykke GinaTricot

Jeg legger ut outfits mye før på lookbook så her har dere adressen til mine outfits: http://lookbook.nu/marensc

Tycks?♥

OUTFIT 25.03/11

Holaa♥ Da var det på tide og legge ut dagens outfit. Eller jeg har jo ikke gått med det i hele dag, for jeg har jo vært i bursdag. Det var en fargebursdag så alle ble en farge eller to. Jeg ble svart og hvit som var kjempegreit !


Jakke BikBok Topp Ginatricot Høytlivshorts H&M Cardigan H&M Veske Lindex Smykke Glitter Sko Converse

Tycks?♥

OUTFIT 21.03/11

Hallo ♥ Jeg tok meg tiden til å ta noen outfit bilder for dere idag, er ikke jeg snill ? Haha, neida. Hadde egentlig på det nye statement smykke mitt (se innkjøp lenger ned). Men selfølgelig dum som jeg er klarte jeg å ødelegge det i norsk timen slik at alle perlene poppa utover gulvet, gøy..
Baggy tanktopp BikBok topp under Gina Tricot Bukse BikBok Belte H&M Klokke Swatch

Så da ble outifit'en uten det smykket. Får kjøpe meg et nytt og lage et armbånd av det andre. Var jo trosalt på salg ! Nå skal jeg gjøre meg klar til dansen. Snakkes eller blogges...

Hva syns du om outfit'en?♥

OUTFIT 17.03/11


Bukse BikBok Topp GinaTricot Blondetopp fikset på selv Belte H&M Smykke fant i skapet

Tycks?♥

OUTFIT 04.03.11


Skjorte H&M Shorts Klipper selv Strømpebukse BikBok Phonebag H&M Topp GinaTricot Ring H&M

Tenkte jeg skulle legge inn et dagens outfit idag siden det har jo blitt en stund siden sist. Skal prøve å legge inn litt mere outfits for dere fremover.

Tycks?♥

Gårsdagens outfit 22.02/11


Bukse & veske BikBok Topp VeroModa Belte & Sløyfe H&M Skjorta Fant i skapet Ring Lindex Klokke Swatch

Ja, tiden går fort når man har det gøy ! Igår kom Martine, Charlotte, Marianne, Martin, Chris, Marius og Jonas til meg. Vi så på "Vampire Suck" og spiste brownies som jeg hadde lagd. Den ble stekt bare litt for lite. Når filmen var ferdig dro Charlotte, Chris, Marius og Jonas, så da satt  vi andre å spilte en runde med buzz. Det var vertfall en koselig kveld. Og btw, på bildene hadde jeg ikke farget håret så dere får vente i spenning. Peace out.

Hva syns du om outfiten?♥

Outfit 19.02/2011

Hallo♥ Ja dette er gårsdagens outfit. Det kan dere vell se på datoen. Men rakk ikke å slenge det inn på bloggen igår så dere kan få se det idag.


Strømpebukse og armbånd BikBok, Smykke og ring 1 Lindex, Shorts klippet selv, Oversized genser GinaTricot, ring 2 og 3 H&M og Klokke Swatch

Va tycker nii ?(?)♥

Karneval & vinterferie

Hallo? Idag startet vinterferien min. Vrimler mange hundre innlegg på blogg.no nå om akkurat vinterferie , men det gjør ikke noe med et til. På skolen så hadde vi et lite karneval de to første timene. Var helt greit vi bare skravla og sånt. Etter det hadde vi 4 timer med mattedag ! Ja ... veldig gøy.


Ører og skjerf fra H&M.

Ja veldig uklart bilde. Imorgen blir det shopping og jeg har maaasse jeg ønsker meg.

Hva har dere gjort idag?♥

Gårsdagens outfit 05.02.2011


//Skjørt fra Gina Tricot, Topp/Genser fra GinaTricot , Krone fra H&M , Øredobber fra Glitter

Grunnen til at jeg har på prinsesse-krone er fordi vi skulle være prinsesser , men bare kroner daa ! Jeg kan legge ut noen bilder fra bursdagen senere, også skal jeg kanskje prøve meg på 365-days. Det kommer nok til å bli vanskelig men jeg håper jeg klarer å fulføre det.

Tycks?♥

Glad sang, dårlig humør og outfit !

//Queen - Don't stop me now

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen samme hver dag vettu. Men nå skulle jeg være så flink å ta outfit bilder for dere men etter to misslykka bilder ble kameraet tom for strøm , er det mulig. Istad gikk don't stop me now på radioen,det er jo en gladsang da. Men siden jeg er så snill at jeg bruker de mest misslykka bildene til outfit så har jo dere outfite her da:

Tights fra BikBok , Topp fra VeroModa , Skjerf fra GinaTricot , Ola "cardigan" fra GinaTricot og Ringen fra H&M

Ja jeg får ikke bilde noe større enn det. Men ja utydlige og grunnen til at jeg bokser fram med armen (lol) er fordi jeg skulle vise dere ringen og var egentlig ikke meningen å ha to like bilder men det var de eneste jeg rakk å ta. Men ja på bildet ser dere håret mitt. Ble jo misslykka bilder derfor måtte jeg sensurere ansiktet mitt.


Ja det var det beste bilde av det "gamle" håret mitt. Men ja forskjellen var denne.

Hva syns du om outfiten?♥

Outfit 29.01/11

Tights fra BikBok , Topp fra GinaTricot , Bluse fra H&M, Stømper fra Mormor♥ og sløyfe fra H&M

Ja dette var dagens outfit. Det første outfit'en på denne bloggen faktisk. Nå sitter jeg og lillesøster å knasker godis. Så skal vi fortsette lørdags kvelden med de standard programmene. Jaja.

Tycks?♥

hits