april 2011

BLOGG FRAVÆR

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er fordi jeg rett og slett ikke har giddet. Har begynt å blogge på tumblr'en min heer : http://marensc.tumblr.com/ det er så mye greiere å ha en engelsk moteblogg hvor alle kan lese det uansett land.Etterpå skal jeg på mosseporten for å se på de nye varene til conscius collection !!

Hva skal dere idag ?♥

FARGEKLATT


Fra BikBok

Denne kjolen er litt sær men samtidig så syns jeg at den er drit kul ! Prisen er 399,- kanskje litt i det dyreste laget ? Men det er jo lov å drømme, kanskje jeg må lage en avtale med mamma..

Hva syns du om denne kjolen ?♥

ARKIV SNOK
Det er meningen at det nederste bildet skal være kornete.

Har rett og slett ikke orket å putte det tjukke batteriet til kameraet inn i laderen.. Vinden har blåst bort meg idag, tårer dukker opp i øynene om du er trist eller ei. Håret tørkes fortere enn med hårføner og du trenger ikke å tråkke når du sykler. Temperaturen er passe, sola skinner og man kan gå med tynn strømpebukse. 

Skulle gjerne vist dere outfit'en min idag men jeg har allerede skiftet og kameraet er tomt for strøm. Skal kanskje ha en konkurranse imorgen hvis jeg får det til, så håper dere liker det !

Hva har dere gjort idag ?♥


Foressten dere må se denne video'en her http://www.youtube.com/watch?v=58xUbvFR6Xw ♥

LOMO EFFECT

"I face a thousand years of pain for my girl", ja jeg vet at de var overraskende at jeg satt å hørte på Justin Bieber nå♥. Jeg må bare begynne å blogge bedre.. Lasta ned noen android-apps for litt siden. En av dem var et slikt redigeringsprogramm og selv elsker jeg lomo effect. Så here you go noe mobil kvalitet.

Så hva syns dere ?♥

NEVER SAY NEVER

Ja, bloggingen min har vært dårlig... Men ! på søndag var jeg på kino med Martine, Julian, Jamie og Synnøve, vi så never say never og jeg ble heelt forelska !♥ Han er verdens skjønneste gutt altså !!


Aww.. er ikke han utrolig kjekk !

Hahah, ja kan godt stoppe her for dere som ikke er belibers. Igår var jeg bare på skolen og dans, ikke noe mere spennende enn det. Nå skal jeg fortsette å høre på JB !

Liker du Justin Bieber ?♥♥

BEHIND THE SCENES
//Bikbok summer collection photoshoot

Fant ut at bildene er tatt i Abu Dhabi siden jeg kjente igjen flyplassen fra Sex & The City 2. Det er egentlig litt gøy å se alt som skjer på photoshooter. 

Hva syns du om bildene?♥

PIZZA ON PEPPES

"Kan du ta av den ?" ♥

Da var jeg vell hjemme fra peppes (egentlig for en god stund siden). Vi skulle egentlig bowle men siden ingen baner var ledige så gikk vi heller bort på peppes. Jeg spiste bare verdens herligste oreo dream! Imorgen er det fullt hus her hjemme, hvor hele slekta kommer for å feire lillesøster og pappa, det blir nok masse kaker og det er jo godt! 

Hva har dere gjort idag ?♥

hits