mars 2011

KAMERA PÅ SYKKELEN

Det letteste du kan gjøre når du ikke har noe blogg-inspirasjon er å lytte. Du kan lytte etter et ord som du merker med en gang og lag det som en overskift. Da gjenstår det bare å finne noen passende bilder. Og det er akkurat det jeg gjør nå. Det beste bildet som passet til. Du får jo en litt sykkel feeling da. Overskriften fikk jeg egentlig fra nyhetene som ruller på tv'en her. Jeg må særiøst bli en bedre blogger...

Hva har du gjort idag ?♥

CHLOÈ SNEAKERSLike or dislike ?♥

INSPIRATIONAL

Ja, jeg har faktisk begynt å blogge litt på tumblr ! Bare elsker siden og det meg rebloging er jo en supe idee! Tenkte jeg skulle fortelle litt om tumblr. Tumblr er akkurat som blogg.no, eller nesten da.. Du legger ut bilder ( og litt tekst ) som du synes er inspirerende eller et bilde du vil dele med verden. Andre brukere kan reblogge bildene dine. Det vil si at de bare trykker på en knapp så er bildet på deres side også.


Uredigert..

Det er mange gratis design eller themes også kan du lage ditt eget design. Du kan følge andre (nesten som venner på blogg) og andre kan følge deg. Men jeg vet ikke om jeg skal gå helt over til tumblr. Hvis du vil se hva jeg skriver på tumblr så kan du bare holde musa over bildene ! http://marensc.tumblr.com/

Har du tumblr ?♥

OUTFIT 26.03/11


Veske Newyorker Shorts Carlings Jakke BikBok Strømper Vila Sko Converse Topp Veromoda Smykke GinaTricot

Jeg legger ut outfits mye før på lookbook så her har dere adressen til mine outfits: http://lookbook.nu/marensc

Tycks?♥

INNKJØP 26.03/11

Hallo ♥ Da var jeg hjemme fra en koselig by-tur med Malin Sofie. Møtte mange kjente og jeg har fått med meg masse fint. La ut innkjøp i forige forige innlegg men det var fra dagen før såå.. Men her er det værtfall:


Fra Cubus

Fra H&M

Fra Cubus

Veske til skolen fra H&M

Fra H&M

Det var altså dagens innkjøp. Senere idag så kommer outfit også. Etterpå skal jeg opptre med dansen på UKM fylkesmønstringen. Det blir gøy.

Hva syns du om innkjøpet ?♥

OUTFIT 25.03/11

Holaa♥ Da var det på tide og legge ut dagens outfit. Eller jeg har jo ikke gått med det i hele dag, for jeg har jo vært i bursdag. Det var en fargebursdag så alle ble en farge eller to. Jeg ble svart og hvit som var kjempegreit !


Jakke BikBok Topp Ginatricot Høytlivshorts H&M Cardigan H&M Veske Lindex Smykke Glitter Sko Converse

Tycks?♥

INNKJØP 24.03/11
Fra Saints & Mortals (fåes kjøpt på Carlings)

Kjøpte også bladet "Stella" siden de hadde en intropris men jeg trodde jo selfølgelig det var fullt av mote ogsånt, men det inneholdt litt sminke, en siden med mote og resten intervjuer og kosthold. Da snakker vi ca 140 sider eller noe. Denne shortsen kjøpte jeg etter jeg hadde tatt av reguleringa. Outfit fra bursdagen kommer senere !

Tycks?♥

 

GOOD MORNING

Hallo ♥ Våkna utrolig tidlig idag så jeg satt meg rett og slett ned på pc'en. Jeg fikk jo ikke blogga igår så dere får trøste dere med dette innlegget. Igår var jeg i byen og tok av reguleringa ! Deilig og få tatt den av da. Man går jo ikke fra byen uten et eneste innkjøp så det legger jeg ut senere idag. Skal også i bursdag så da blir det outfit !
Sånn ser jeg ut med regulering. Har ikke giddet og lasta opp bildene fra kamera enda så dere får vente i spenning.

Hva skal du idag ?♥

THE FERRY


//Canon eos 550d + 18-55mm

Tycks?♥

THE BAG GUIDE

Tycks? ♥

WHIP MY HAIR

Image and video hosting by TinyPic

Willow Smith - Whip my hair.

Dagen idag kommer til å gå til øveprøving og chilling i den nye sofaen(!). Har endelig fått vårfølelsen ! Blir deilig og gå ute i shorts og t-skjorte, selvom det er en stund til. Selfølgelig klarte jeg å trampe oppi en stor iskald frossen slafse vanndam slik at conversene ble drit våte, men har satt de i en sånn tørkemarskin man bruker på vinteren.

Hva syns du om "bildet" ?♥

OUTFIT 21.03/11

Hallo ♥ Jeg tok meg tiden til å ta noen outfit bilder for dere idag, er ikke jeg snill ? Haha, neida. Hadde egentlig på det nye statement smykke mitt (se innkjøp lenger ned). Men selfølgelig dum som jeg er klarte jeg å ødelegge det i norsk timen slik at alle perlene poppa utover gulvet, gøy..
Baggy tanktopp BikBok topp under Gina Tricot Bukse BikBok Belte H&M Klokke Swatch

Så da ble outifit'en uten det smykket. Får kjøpe meg et nytt og lage et armbånd av det andre. Var jo trosalt på salg ! Nå skal jeg gjøre meg klar til dansen. Snakkes eller blogges...

Hva syns du om outfit'en?♥

BEHIND THE MASK


//Canon eos 550d + 18-55mm

I K&H har vi et prosjekt hvor vi skal lage en maske av gips. Vi må tegne noen skisser som jeg skal tegne litt på nå! Jeg har akkurat lasta ned skype og prøver å lære meg litt av det. Samtidig lytter jeg Bulletproof heart på spotify. Idag har jeg dansa fra ti til to. Jeg har faktisk prøvd og lage en video om sminken jeg bruker til vanlig men den blir neppe lagt ut fordi jeg føler meg så sinnsykt teit på videoblogg. Og foressten takk for gode tilbakemeldinger på forrige innlegg, det er jo et viktig tema.

Tycks om bildene ?♥

Seven things i hate about you

Du mobber, du bryr deg ikke, du er ego, du er frekk, du kritiserer, du skryter, du er voldelig.


//Canon eos 550d + 18-55mm

Dette innlegget handler ikke om noen som helst person, det handler om alle ting som vi skulle ønske personer ikke hadde. Vi skulle ønske de kunne vise litt respekt. Mobbing og voldelighet er to av de største temaene. Ingen person ønsker å bli mobbet eller slått. Det er rett og slett urettferdig. Det fører til senere "skader" i livet. Vet dere hvem av mobbern eller offeret som har det værst i ettertid? Det er faktisk mobberen det. Men offeret kan også få "en klump i magen" i fremtiden når h*n ser den tidligere mobberen.

Mobberen kan selv se på det h*n gjør som u-mobbing men det handler om hva offeret føler. Hvis mobberen kommer og sier "så fin genser du har" med veldig sarkastisk og ironisk stemme så kan det hende at mobberen ikke tar det som mobbing, men offeret kan faktisk bli veldig såret! Stopp mobbing om du er modig ! Vær deg selv og si ifra !

Hva syns du om dette temaet ? (føler ikke for å ha noe hjerte her)

INNKJØP 18.03/11

Que pasa calabaza ?♥ Idag har jeg vært på Amfi med Malin Sofie. Elsker hver eneste ting jeg kjøpte idag og angrer ikke på noe av det. Vi har akkurat (akkurat og akkurat..) lagd marengs. Selfølgelig må jeg lage det, det ligger jo i navnet mitt MARENgs. Akkurat nå hører vi på Born this way, herlig sang!


Basic topp fra BikBok, kjøpte den i stor størrelse fordi de krymper veeeldig i vask.

Høtlivsshorts fra H&M, viser den bedre på outfit senere en gang.

Statement smykke fra BikBok

Armbånd fra Lindex.

Briller fra BikBok

Også sparer jeg selfølgelig det beste til slutt... Converse fra Skoringen ♥♥

Nå går I don't love you av My chemical romance. Vi stapper i oss marengs og påskeegg i lilla kartong. Jeg tenker jeg avslutter her så det ikke blir så mye av min babbel.

Hva syns du om innkjøpet ?♥

OUTFIT 17.03/11


Bukse BikBok Topp GinaTricot Blondetopp fikset på selv Belte H&M Smykke fant i skapet

Tycks?♥

INNKJØP 16.03/11
Bluse fra BikBok

Dette er da gårsdagens innkjøp, derfor satt jeg den datoen. Idag har jeg vært på kulturskolen. Jeg og Malin Sofie planla litt shopping imorgen, gleder meg! Ble så missunelig når jeg så de nye skoa til Msofie fordi hun har fått hvite Converse slim! Jeg har ønsket meg det driit lenge. Men så fant jeg ut at vi har en kupong på 200,- i rabatt på Converse så da skal jeg kjøpe meg det imorgen !

Hva syns du om innkjøpet?♥

Husk spørsmålsrunden : http://berryme.blogg.no/1299311952_sprsml_.html

MAGIC HAPPENS


//Canon eos 550d, 18-55mm

Ikke vær så overassket over at jeg blogger for 2.gang idag fordi jeg skal nemlig bli flinkere ! Siden sist jeg skrev har jeg vært på dans, Mosseporten og nå sitter jeg godt planta i sofaen. Vi får faktisk ny sofa om noen dager (jeg vet dere ikke bryr dere). Jeg kjøpte en søt bluse på bikbok siden det var 50% på mange varer. Elsker den ! Viser dere den imorgen.

Hva syns du om bildet ?♥

UP'S & DOWN'S

Hola ♥ Idag våknet jeg halv 7 helt av meg selv. Så lå jeg bare å drøyan til klokka var 7 eller noe. Jeg spiste og kledde på meg superfort så jeg hadde mye tid. Jeg satt på pc'en i en halvtime og leste blogger. Etter det sminket jeg meg og dro til skolen. Likevel sitter jeg her, strålende fornøyd og opplagt. Bra det er sol idag da!


Up's: Sola skinner og snøen smelter!♥

Down's: Det er fortsatt hauevis med snø igjen. Tar sikkert en evighet til det smelter....

Skal snart stikke på dans også skal jeg vell daffe mer på pc'en (typisk meg). Vi hadde foressten skrivedag idag. Ikke at det er en hel dag med skriving da. Jeg skrev en essey om utseende og press (osv.).

Gleder du deg til snøen er borte ?♥

Silence ad infinitum
//Canon eos 550d, 18-55mm

Prøven gikk stille og rolig. Svarte på alle spørsmålene, så vi får se hvem karakter tiden bringer. Etter skolen hadde jeg en del inspirasjon til overskrifter og blogg-innlegg, så da lagde jeg en liten liste i openoffice. Etter det ruslet jeg rundt i huset (les: som jeg pleier) og tok noen bilder. Endel av bildene jeg tok er til blogg-innlegg-liste-tingen. Jeg har også redigert litt på nye måter også har jeg spist nudler. Enda et klokka halv 6 og jeg føler at den er 4 eller noe..

Hva syns du om bildene ?♥

Sunday but it's monday..


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Ja sola skinner (har skint (?)) idag men selfølgelig må jeg sitte inne å øve på samfunnsfag prøve. Annais har slutta... fml. Hvem blogg skal jeg lese da ? Det er vel ingen av toppbloggerne jeg liker nå. Men har jo kely, blomsterfeenhanna og kristineam da ! Nå skal jeg fortsette og øve..

Hva har dere gjort idag? ♥

 

YOUR DARKEST SECRET


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Tycks?♥

Husk spørsmål-runden her : http://berryme.blogg.no/1299311952_sprsml_.html

PIZZA & OREO

Hahaha, veldig fin overskrift... Men Hallo !♥ Eller skal jeg være litt gammeldags og si god kveld ? Idag har jeg lært Hilde og redigere litt, så dro vi med en hel jentegjeng på Campino og spiste halv -skinke og -kebab pizza. Etter det tura vi bort til Peppes Pizza og tok en deilig oreo dessert ! Hahaha to pizza-steder på en kveld er ikke værst eller ?
Fjortis-gjengen ! Neida, men gøy med litt tull.

Stol på rosa !

Imorgen blir det en liten shoppingtur etterfulgt med påskeegg og gossipgirl. Alltid hyggelig med Malin Sofie. Nå skal jeg fortsette og se på senkveld men god kveld igjen !

Hva har dere gjort idag ?♥

UNCLEAR DREAM


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Idag har dagen gått til skole, besøk, kulturskolen og besøk. Jeg og Malin Sofie har akkurat bakt noen kjempe gode brownies-mufinns også nå ser vi på en kjempe søt film ! Eller vi så på en.. haha typisk meg å skrive et innlegg også skjer det noe. Imorgen skal jeg forhåpentligvis på peppes med noen og på lørdagen blir det en liten shopping tur. Nå skal jeg spare dere for mer kjedelig babbel så...

Hva har du gjort idag ?♥

YOU ARE LIKE AN UNFINISHED STORY
//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Fikk litt inspirasjon til å ta noen bilder istad bare jeg så de to ordene "unfinished story" på facebook. Men så ble det meg jammen til at jeg gikk ut for å ta noen bilder i høye støvler men de var visst ikke høye nok... (les: hater snø). Også trengte jeg å gjøre litt lekser så da gjorde jeg den vanskelige spansk leksen..

Hva syns du om bildene ?♥

WATCH WHERE ?


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Lekser, lekser og atter lekser. Klarer liksom ikke å sette igang med dem. Men jaja får vell gjøre det alikevell. Akkurat nå gleder jeg meg til helga, ikke fordi jeg skal noe spesielt men fordi jeg gleder meg til å ha fri. Ellers stiger sola mer og mer etter hver dag som går og fuglene kvittrer våren inn.. hahaha , jeg brude bli en dikter eller noe.

Hvor mye vår er det hos dere ?♥

HELLO ?


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Kan ikke all snøen smelte vekk i løpe av natta og solen titte frem på morgenen. Kan ikke sommerferien komme kjempefort og gå kjempe sakte, slik at vi kan nyte hvert sekund ? Kan ikke sommeren komme nå ?!

Hva syns du om bildet ?♥

FLYING HIGH AND HIGHER

Hola ♥ Idag har jeg og Malin Sofie gått rundt i Moss og tatt bilder. Vi tok nok flest bilder på Sjøbadet ( en strand ) av svaner, måker og ender. Noen av bildene var jo finere enn andre da..

Dette var noen av dagens bilder. Kommer sikkert til å komme mange fler på bloggen etterhvert.

Tycks ?♥

FASTELAVENHallo ♥ Det oser bolledeig i huset og fastelavensrisen har begynt å få grønne blader ( bildene er tatt for en stund siden ). Jeg og Malin Sofie skal snart ut å ta bilder, så håper det blir noen bra. Har foressten endret litt på designet og jeg skal gjøre litt mer på det etterhvert. Men husk spørsmålsrunden da dere ! ( http://berryme.blogg.no/1299311952_sprsml_.html )

Hva skal dere idag ? ♥

SPØRSMÅL ?

Hallo ♥ Jeg tenkte jeg skulle starte en liten spørsmålrunde. Så da er det bare å spørre i vei !Så har du noen spørsmål ?♥

EDIT !!! Jeg driver og fikser på designet så jeg vet at det ser drit stygt ut !

WONDERLAND


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen timer med dans og øving til UKM. Imorgen er det generalprøve og på søndag er det den store dagen. Fant ut at gruppa jeg skal danse med er helt til sist.... gøy ! Nå sitter jeg godt planta i sofaen, klar for en runde senkveld på kassa.

Hva syns du om bildet? ♥

OUTFIT 04.03.11


Skjorte H&M Shorts Klipper selv Strømpebukse BikBok Phonebag H&M Topp GinaTricot Ring H&M

Tenkte jeg skulle legge inn et dagens outfit idag siden det har jo blitt en stund siden sist. Skal prøve å legge inn litt mere outfits for dere fremover.

Tycks?♥

KVELDSRUTINESminkefjerner Nivea Krem Garnier Lipbutter & bodylotion Boots Urenhetsfjerner(?) Nivea.

Har du en kveldsrutine ? ♥

PASTELL


Armbånd fra Figurstrikk.no ! Ikke det peneste antrekket jeg har hatt på..

Hva skal du idag ?♥

Wednesday again..

Du sliter deg igjennom norsk-timene med hodepine forann pc'en. Du holder øye med klokka fordi kl 12 kan du endelig slippe litt fri og dra til Vestby med skolekatalogkomiteen. Når du kommer fram blir dere tatt godt imot med varm kakao og VM på flatskjerm. Dere går inn på et møterom og snakker om skolekatalogen over koppen med kakao. Dere får en fin kalender hver med inspirerende bilder og drar til skolen igjen..Hvordan har deres dag vært ?♥

THE WORLD OUTSIDE


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Tycks?♥

hits