februar 2011

PHOTOFILTRE - REDIGERTE BILDER

Hey ♥ Nå har akkurat gjengen dratt. Vi har sett litt på Vampire Suck, skravla og spilt buzz. Men.. idag har jeg lært meg å begynne å bruke photofiltre. Jeg har lært to ting også har jeg lært litt av meg selv. Har også lært å lage kornete bilder, det er jo såå kult !
Dette er det kornete bilde. ( Haha Msofie er så flink med spisepinner. ) Jeg liker at det blir litt gammeldags og kult !

Tycks?♥

BLITS HATERS!

Hallo ♥ Er det en ting jeg hater ved kameraet mitt, så må det bli blits. Bildene blir så fake og uekte. Hvis ikke bildet blir så tydelig uten blits, så er det bare å redigere det ! Jeg var ute på lørdag og tok noen bilder. Det samme bildet bare med og uten blits. Her har dere eksempler:
Jaaa... bildene er uredigerte så de er ikke så bra, men dere skjønner vell poenget ?

Blits vs uten blits? ♥

Photo & Fashion

God kveld ♥ Jeg blir så utrolig inspirert av foto og mote blogger spesielt de som er kombinert. Prakt eksempler er Hanna, Caroline, Daria & Kaja. Det er ikke sikkert alle de har "innstilt" seg på at de er foto og mote men jeg synes værtfall de har utrlolig fin stil og tar utrolig fine bilder !


//Alle bildene er fra bloggene deres.

Men hey ! Bra og gi litt credits some times. Disse bloggene er noen av de absolutte favorittblogger. Noen som tørr å si en blogg som har bedre stil og tar bedre bilder ? ?♥

Jørgen+Anne=SantHallo ♥ Idag har jeg vært på kino med Stine, Guro og Marielle, vi så på Jørgen+Anne=Sant. Den var ganske søt da! Vi holdt på å dæve av latter når pappaen til Anne bøyde seg ned. Jeg skal ikke gå inn i detaljer men hvis dere ser heelt på slutten av traileren så ser dere det. Setningen ho sa før det skjedde var "Jeg hater at pappa glemmer å kle på seg" . Nå skjønner dere kanskje litt....

Har du sett den filmen?♥

WHATS IN MY BAG?

Hallo♥  Du sitter å stapper i deg en halv pose med snop. Du orker ikke å laste over bildene du har tatt idag så du driter i det. Også kommer ideen opp med å lage et "whats in my bag"-innlegg. Ja så her har dere det som jeg pleier å ha i vesken min.


En "handle" liste bok hvor jeg skiver opp ting jeg vil ha og skal se etter på shopping turer. Kortet og den fine julegaven min fra dagbladet. En leppestift fra Viva La Diva i fargen 30-hard rock sweetie. En leppebalsam fra boots med lukt av kokkosnøtt. En drikkeflaske som jeg kan ha med drikke i istedet for å kjøpe drikke. Og lommeboken min da. Pluss mobilen da.

Hva har du i vesken din ?♥

EYES


//Canon EOS 550D, redigert i picasa, modell. Msofie

God morgen ♥ Nå ruller 15 km kvinner på skjermen, VM er i full gang. Mon tro hvor mange folk det er i Oslo nå. Jeg har ikke så masse planer idag, se noen filmer og ta bilder kanskje? Deilig med ferie er det iallefall. Har prøvd meg på nye måter å redigere på, jeg lagde til og med en film om hvordan jeg redigerte bildene mine, men tror du den ville laste seg opp eller ? Nå må jeg se og få fikset meg så snakkes(?) vi senere.

Hva er deres planer for dagen ?♥

DAGENS INNKJØP

God kveld dere ♥ Shoppet litt idag også jeg.. smart altså! Her er dagens lille innkjøp:


Denne søte lille ringen fra H&M 

Den er ikke så mørk på leppene. Får en fin rosafarge som passer til hårfargen min. Fra H&M

Trengte en sminkefjerner også så da ble det denne fra H&M.

Du vet når du egentlig ikke skal bruke så mye penger, men så finner du at det er salg på en ganske så dyr leppestift, iallefall for deg. Du tenker at du trenger sminkefjerner og står å prøver å velge mellom to helt like sminkefjernere med forskjellig design. Du ender opp med å kjøpe 3 ting pluss mat og det hele. Kanskje det ikke var så lurt å bli dratt med på shopping alikevell, men samtidig er du fornøyd med innkjøpene og munnvikene brer seg ut til et lite smil.

Hva syns du om innkjøpet?♥

Vinnerne av headweb...

...er norwegians.blogg.no og fallingout.blogg.no ! Jeg sender dere to en mail med koden og hvordan dere kan bruke den ! Jeg kommer til å kjøre en ny konkuransse til etterhvert så stay tuned.


Random bilde fra Msofie sitt kamera.

Gratulere vinnerne?♥

JEG STOPPER..

...med 365 days. Føler at de dagene jeg ikke rekker det og har lite inspirasjon blir det dårlige bilder. Jeg klarte meg i hele 18 dager daa! Men noen ganger har jeg veldig mye inspirasjon og da kan jeg jo legge ut bilder jeg har tatt som jeg vil dele med dere. Så ikke vær lei deg.


//Canon EOS 550D, msofie sitt.

Så dager som denne kan jeg legge inn noen inspirerende bilder.

Hørtes det lurt ut?♥

The eye takes a picture


//Canon EOS 550D, day 18/365

Dette er tatt av meg med Msofie sitt kamera. Redigerte det litt på en ny måte i photoscape. Foressten vil dere stemme på meg i blogg vs blogg her: http://kewlii.blogg.no/1298553683_husker_du_dette.html ? Takk på forhånd, og hvis dere stemmer så får dere en kommentar av meg !

Tycks?♥

Gårsdagens innkjøp igjen..

Hallo ♥ Føler at jeg har shoppet mye i ferien. Ikke mer shopping på meg en stund. Egentlig skulle vi bare prøvesmake sushi men en liten tur på amfi og mosseporten ble det alikevell. Jeg kjøpte ikke stort da.


Vi spiste sushi i torggata i moss hvis noen mossinger lurte.

Topp fra BikBok

Ahh..kokosnøtt lukten er deilig. Disse er fra boots men man kan kjøpe noe lignende (og dyrere) på the bodyshop.

Ja dette var dagens lille innkjøp. Tycks?♥

SUSHI MUSHI KUSHI


//Canon EOS 550D, day 17/365, tatt med Msofie sitt.

Uredigert

Tycks?♥

PEPPES PIZZA

Hallo ♥ Igår var jeg på peppes pizza med Martine, Marianne, Synnøve og Annika, det var kjempe koselig ! Vi bestilte en stars or stripes.. spennende. Så bestilte jeg jo selfølgelig den aller herligste oreo kaken. Jeg tok ikke med kameraet siden det var og er tomt for strøm, jeg er veldig dårlig på å lade. Men både Synnøve og Annika tok noen bilder så here it comes..
Speilbilde.. ♥

Dårlig kvalitet på bildene siden jeg har printscreena de fra facebook. Gikk ikke ann å lagre de.

Gjort noe gøy i ferien?♥

SOMETIMES I WONDER..


//Canon EOS 550D, day 17/365

Dette var for igår ..

Tycks?♥

Gårsdagens outfit 22.02/11


Bukse & veske BikBok Topp VeroModa Belte & Sløyfe H&M Skjorta Fant i skapet Ring Lindex Klokke Swatch

Ja, tiden går fort når man har det gøy ! Igår kom Martine, Charlotte, Marianne, Martin, Chris, Marius og Jonas til meg. Vi så på "Vampire Suck" og spiste brownies som jeg hadde lagd. Den ble stekt bare litt for lite. Når filmen var ferdig dro Charlotte, Chris, Marius og Jonas, så da satt  vi andre å spilte en runde med buzz. Det var vertfall en koselig kveld. Og btw, på bildene hadde jeg ikke farget håret så dere får vente i spenning. Peace out.

Hva syns du om outfiten?♥

YOU GOTTA THINK PINK AND DUST IT!

//Canon EOS 550D, day 16/365

Ja, må si jeg var veldig kreativ idag altsåå.

Tycks?♥

INNKJØP 21.02/11

Hallo♥ Idag dro jeg til byen og der farget jeg håret, nå er jeg enda mer brunette. Etter det tittet jeg rundt på hundrevis av skobutikker og bikbok daa!


High waist bukse fra BikBok. Den er mørkeblå !

Parkas/Jakke fra BikBok. 

Hårpudder fra Schwarzkopf !

Det stylingpudderet er fint til å få volum i håret. Spesiellt hvis du ikke vil ha sånn stram hestehale. Var ikke så mange innkjøp idag da.

Hva syns dere om innkjøpet?♥

 

The bokeh city

//Canon EOS 550D, day 15/365

Uredigert hvis noen lurte. Gadd ikke gjøre så mye ut av det idag. Jeg er lat!

Tycks?

Outfit 19.02/2011

Hallo♥ Ja dette er gårsdagens outfit. Det kan dere vell se på datoen. Men rakk ikke å slenge det inn på bloggen igår så dere kan få se det idag.


Strømpebukse og armbånd BikBok, Smykke og ring 1 Lindex, Shorts klippet selv, Oversized genser GinaTricot, ring 2 og 3 H&M og Klokke Swatch

Va tycker nii ?(?)♥

(LA'VÆ)


//Canon EOS 550D, day 14/365

Tycks?♥

INNKJØP 19.02/11

Hallo♥ Idag startet dagen med en liten togtur med Sofie, og den gikk til Ski storsenter. Alltid like gøy men alltid like slitsomt. Det er jo så stappa fullt av mennesker der. Men jeg fant faktisk utrolig mye jeg likte, men alt kan ikke kjøpes vet dere !


Har tenkt å begynne og lese Mag, får teste det ut først.

Bukseseler har begynt å bli litt inn. Fikk ideen fra Mathea på kulturskolen. Disse er fra H&M (dame avdelingen hvis noen lurte).

Hater at fargen ikke vises ordentlig, den er ikke så rosa men den er fra Viva La Diva og heter 30 Hard Rock Sweetie.

Denne notatblokken fra Ark skal jeg bruke som en "handle-liste" til shopping turer !

Denne ringen ville jeg egentlig ha i gull på kanten men det hadde de ikke. Den er i vertfall fra Lindex.

Flettebelte fra H&M. Passer til nesten alt og passer til alle!

Disse skal jeg sy på en hvit genser eller t-skjorte. Inspirert fra Ulrikkelund sin genser. Disse er fra Søstrene Grene.

Denne ble jeg forelsket i etter jeg så den på denne bloggen. Denne er fra H&M.

Gleder meg allerede til sommeren. Denne er fra BikBok.

Basic hvit skjorte fra H&M. Denne trenger å stryker vertfall!

Åhh Love! Var kun en igjen i min størrelse. Fra GinaTricot.

Halv-turban fra BikBok. Likte den ikke før men elsker den etter jeg så den på Hanna sin blogg.

Hva syns du om innkjøpene ?♥

Pieces is not chanel


//Canon EOS 550D, day 13/365

Har snart holdt på med dette i 2 uker jo ! Imorgen blir det shopping ♥ Skal ikke ta med speilrefleksen fordi den kan jo bli stjelt. Men tar med digital kamera. Vi skal shoppe og kanskje drikke frappè ! Gleder meg. Å ja, overskriften, ja jeg skulle hatt noen chanel neglelakker istedet for de jeg har. Men drar igjen glidelåsen.

Tycks?♥

Karneval & vinterferie

Hallo? Idag startet vinterferien min. Vrimler mange hundre innlegg på blogg.no nå om akkurat vinterferie , men det gjør ikke noe med et til. På skolen så hadde vi et lite karneval de to første timene. Var helt greit vi bare skravla og sånt. Etter det hadde vi 4 timer med mattedag ! Ja ... veldig gøy.


Ører og skjerf fra H&M.

Ja veldig uklart bilde. Imorgen blir det shopping og jeg har maaasse jeg ønsker meg.

Hva har dere gjort idag?♥

When a star die, does it hurt?


//Canon EOS 550D , day 12/365

Tycks?♥

SOMETHING I REALLY REALLY REALLY WANT


Dette er bare noe av det jeg har lyst på for tiden. Skal jo til ski storsenter en gang i ferien så da skal jeg nok skaffe meg noen godbiter. "The rolling stones" t-skjorten hadde vært så kul til ola-skjorts. Har hatt lyst på en helt siden jeg så en på Hanna sin blogg. Og skoene ... trenger jeg å si noe mer ?

Har du noe du ønsker det for tiden?♥

Capture the galaxy


//Canon EOS 550D, day 11/365

Tycks ?♥

Gossip girl

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen å fått tilbake naturfags prøven fikk ... 5 ! Etter skolen dro jeg hjem også bærte det rett til dansen hvor jeg ... dansa ? Hahah .. men uansett så har jeg funnet en side hvor man kan se alle sesongene til Gossip Girl også de nyeste episodene. Du kan se alle episodene ved å trykke på setningen. Bla litt nedover på siden å trykk på hvem som helst episode. Så kommer det opp en ny side med forskjellige linker så kan du trykke på en som har 100%, de funker best !
Ja, bildene blir litt dårlige med blits på pc'en men dere overlever.

Liker dere Gossip girl ?♥

The light


//Canon EOS 550D, day 10/369

Tycks?♥

Cupcake


//Canon EOS 550D

Hallo ♥ Eller kanskje jeg skal si god kveld ? Har endelig fått fikset designet litt slik jeg ville ha det. Har også puttet inn en midlertidig header. Snart er det vinter ferie, noe som jeg gleder meg veldig til. Har noen planer blant annet shoppe, blogge, slappe av og se på Easy-A på kino. Filmen kom ikke hit før lenge etter andre steder pluss at jeg sjekket på nettsiden at den ikke skulle komme hit. Men plopp,, der var den nå !

Hva syns du om bildene?♥

My lips like sugar


//Canon EOS 550D , day 9/365

Tycks?♥ (ja teit)

Design and Valentine

Hallo ♥ Har prøvd å ordne designet mitt både igår og idag, skal prøve å få gjort noe mer. So far so good.. bare jeg ikke ødlegger hele bloggen så. Har hentet masse inspirasjon fra forskjellige blogger å prøver å få sette det sammen. Html + google = my best designing friends ♥ Å ja .. en ting til, sorry for sen blogging !


// Tatt av meg

Har du noen design tips♥?

When sun and rain makes love...


//Canon EOS 550D, day 8/365

... it turns out to a rainbow

Tycks?♥

En bra blogg..

Hallo♥ Sen blogging, jeg vet ! Nå har akkurat gjestene left the building og jeg har satt meg ned i sofaen for å blogge. Jeg klikket meg inn på en nettside som hadde anbefalt noen blogger og lagt ut noen bilder fra dem. Jeg la merke til en av bloggene med en gang, nemlig Hanna sin ! Hun har veldig inspirerende bilder og flott stil.

//Hja.blogg.no

Hun har jo så fint design også ! (missunelig). Men hvis jeg skulle anbefalt bloggen hennes hadde hun fått en 6-er ! Gå gjerne inn på bloggen hennes !

Har du lest bloggen til Hanna?♥

Bad texture


//Canon EOS 550D, day 7/365

Ja , ble et litt dårlig bilde idag også !

Men jaja , tycks?♥

Anbefaling


Hallo ♥ Sorry for at jeg bare fikk lagt ut 365-days igår. Var på skolen også dro Jeg, Hilde, Sunniva, Martine, Maren N, Guro og Marielle rett til bursdagslokale hvor Hilde og Sunniva skulle feire bursdagen sin. Men nå skal jeg vertfall anbefale kremen garnier nordic essentials, skal visst være bra for norsk hud ? Ja, men jeg har faktisk ikke fått testa ut den så mye, men den passer superbra til underlag for make-up. Lukter herlig og gir en bra fuktighet. Terningkast 5/6. Grunnen til at jeg ikke gir en 6-er er fordi jeg ikke har fått testen den så mye.

Har du noe å anbefale til meg ?♥

Reading is inspiration


//Canon EOS 550D , day 6/365

Ble et dårlig bilde idag. Også litt teit med to 365-days innlegg etter hverandre men dere overlever.

Tycks?♥

A perfect love story

//Canon EOS 550D, day 5/365

Tycks ?♥

KONKURRANSE - VINN FILMKODER FRA HEADWEB!

Hallo ♥ Gikk akkurat inn på mailen min og der hadde jeg fått tilsendt noen filmkoder ! Tenkte jeg skulle dele de med dere. Det eneste dere trenger å gjøre er :

Skriv en film du har lyst til å se i kommentar felten

Når du har gjort det er du automatisk med i konkuranssen. Du trenger ikke ha noe blogg , det eneste du trenger er en e-post adresse. Enten om du legger den i e-post feltet eller i kommentaren. Det spiller ingen rolle ! Headweb er en nettside hvor du kan leie film på nett. Du kan da se den på enten mac, pc, linux eller playstation 3. Det er et stort utvalg av filmer. Hvor mange som vinner er jeg usikker på. Spørs hvor mange som er interesserte.//Headweb


Hvem film har du lyst å se ?♥♥

if you can see the light


//Canon EOS 550D , day 4/365

Tycks?♥

Cold like winter//Canon EOS 550D, redigert i photoscape.

Jeg har begynt å lære meg å redigere litt mer i photoscape. Det kan faktisk være et ganske bra redigerings program. Og bare så du vet det , jeg driver fortsatt å laster opp i 800px og før så lastet jeg opp i 600px så det er fortsatt litt forkjell. Meeeen..

Hva syns du om bildene?♥

Heartbreaker//Canon EOS 550D, day 3/365

Skal begynne å laste opp bildene i 800px pga designet ! Så bloggen blir litt rotete med forskjellige størrelser, men etterhvert blir det ikke noe forskjell !

Tycks?♥

Frappuccino love

Jeg og Sofie drakk frappuccino igår , nam! Vi manglet jo noen ingredienser men det gikk jo bra. Smakte vertfall supergodt ! Si ifra hvis dere vil ha oppskriften daa. Akkurat nå sitter jeg å drikker hjemmelaget iskaffe , drakk også iskaffe etter skolen. Skulle enentlig kjøpe den andre starbucksen for å prøve den men selfølgelig er det jo utsolgt for alle kråkene i moss liker jo merke-kaffe. Så da ble det en Cappuccino iskaffe fra tine istedet , den var jo helt grei , men nok prek fra meg. (sikkert ingen som leser dette)

Liker dere kaffe eller noe med kaffe i ?♥ (føler at det blir mye kaffe-snakk på denne bloggen)

Do not drink coffee after seven


//Canon eos 550d , day 2/365

Hva syns du ?♥

59 Autumn Red - Lipstick


//Canon eos 550d , tatt av meg

Min favoritt leppestift ! Den er superbra , men den ser litt mørk ut på bilde men den er helt perfekt , med litt rosa i. Passer kjempe godt til hverdags. Anbefaler den veldig og det beste er at den kun koster 60kr ! + At merket er imot dyre testing.

Hva syns du om den ?♥

Vinnerne av blogg vs bloggHvem er din favoritt ? Martine eller Sofie ♥

I'm dating the queen , they call me the king, on the top of the world, of everything

//Use me - Daisy


//Canon eos 550d , day 1/365

Da var det første bilde ute i 365-days, hva syns du ?♥

Gårsdagens outfit 05.02.2011


//Skjørt fra Gina Tricot, Topp/Genser fra GinaTricot , Krone fra H&M , Øredobber fra Glitter

Grunnen til at jeg har på prinsesse-krone er fordi vi skulle være prinsesser , men bare kroner daa ! Jeg kan legge ut noen bilder fra bursdagen senere, også skal jeg kanskje prøve meg på 365-days. Det kommer nok til å bli vanskelig men jeg håper jeg klarer å fulføre det.

Tycks?♥

Canon EOS 550d, endelig er det mitt !

Ja da har endelig jeg kjøpt speilrefleks !♥ Kommer til å bli så bra , så jeg får vell slutte med google-bilder.Jeg fikk "ta bedre bilder" boken med på kjøpet også betalte jeg kun halv pris på settet med vesken og det der. Lønner seg å kjøpe på expert !

Missunelig nå eller ? ♥ (lol, teit spørsmål)

Middagsåsen


//Bildene er tatt av meg med Sunniva sitt kamera

Tycks?♥

Dårlig blogging gir mye inspirasjon

Hallo♥ Ja jeg vet jeg har blogget dårlig de siste dagene men jeg har jo blogget ! Men nå har jeg vertfall masse jeg kan blogge om. Idag gikk jeg hjemover med Martine og Sunniva , så stoppet vi på rema også kjøpte jeg en iskaffe fra starbucks ♥ Jeg liker egentlig ikke ettersmaken av den men etterhvert ble jeg vant til det.


//Tatt og redigert av meg

Jeg kjøpte den med chocolate men den smakte ikke så mye sjokolade da. Skal prøve den andre smaken senere.

Gjort i det siste ?♥

Meld deg på blogg vs blogg


//Tegnet av Aurora

Starbucks til norge

Ja , jeg vet at kanskje halve blogg-norge har skrivd om dette men nå får sikkert den andre halvdelen vite det (not). Men selv når jeg var i Frankrike drakk jeg starbucks mye, er egentlig ikke en kaffe-fan men. Har hørt at de allerede har fått noe is-kaffe inn i matvare butikkene. Det skal vel være latte og chocolate smak. Må vell få testet ut det.


//Tatt av meg

Etterhvert skal de få det blant annet på flyplasser og litt senere etter det noen i hovedstaden. Gleder meg. Men ja peace out liksoom.

Smakt starbucks ?♥

Hvordan du legger inn youtube på blogg

Ja , mange nettsider har byttet til en ny html-kode som ikke passer for blogg.no. Jeg aner ikke hvor mange jeg har forklart dette til nå men tenkte at en gang for alle skal jeg vise dere det her. Dette gjelder ikke bare for youtube også for Vimeo for de som bruker det. Først går du inn på video'en du skal ha inn.Der hvor pilen er skal du "hake" av. Da kommer det en ny kode som du da kan kopiere og lime inn på blogg-innleggets html-koder.

Har du hatt problemer med dette?♥

Glad sang, dårlig humør og outfit !

//Queen - Don't stop me now

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen samme hver dag vettu. Men nå skulle jeg være så flink å ta outfit bilder for dere men etter to misslykka bilder ble kameraet tom for strøm , er det mulig. Istad gikk don't stop me now på radioen,det er jo en gladsang da. Men siden jeg er så snill at jeg bruker de mest misslykka bildene til outfit så har jo dere outfite her da:

Tights fra BikBok , Topp fra VeroModa , Skjerf fra GinaTricot , Ola "cardigan" fra GinaTricot og Ringen fra H&M

Ja jeg får ikke bilde noe større enn det. Men ja utydlige og grunnen til at jeg bokser fram med armen (lol) er fordi jeg skulle vise dere ringen og var egentlig ikke meningen å ha to like bilder men det var de eneste jeg rakk å ta. Men ja på bildet ser dere håret mitt. Ble jo misslykka bilder derfor måtte jeg sensurere ansiktet mitt.


Ja det var det beste bilde av det "gamle" håret mitt. Men ja forskjellen var denne.

Hva syns du om outfiten?♥

hits