januar 2011

Hva er din blogg?

Noe av det jeg får mest inspirasjon av er blogger. Det finnes mange gode blogger og like mange dårlige. Jeg tenkte en dag at jeg kan skrive hva jeg synes er en god blogg. Men nå vill jeg gjerne lese deres blogger slik at jeg kan skaffe meg masse inspirasjon og hvem vet , kanskje jeg legger igjen en kommentar ?♥Sååå, hva er din blogg ?♥

Farget håret.

Hallo ♥ Da var jeg hjemme fra alt som heter skole, trening og stress, så nå sitter jeg å ser på HappyDay og koser meg med mexicansk gryte! Rett etter skolen dro jeg med mamma til frisøren hvor tanta mi jobber. Der farget hun håret mitt for første gang ! Jeg har aldri farget håret før men det var jo litt spennende. Det ble brunt faktisk. Men jeg har ikke noen bilder nå så dere får nok vente til i morgen !


Haha, måtte skrive "fjortis" over hele ansiktet fordi jeg lagde en sånn flott stoor trutmunn 'smask'.

Gjort idag ? ♥

Ipad-blogging

Hallo♥, nå sitter jeg på ipad'en til Martin ! Etter på skal vi ha kunst og håndverk , det blir dødsfett liksom. Jeg skulle gjerne ha satt inn bilder og hjerter for dere men det går ikke på den dumme ipad'en. Jeg bytta et pizza-stykke mot ipad'en i et kvarter. Oppdraterer dette innlegget når jeg kommer hjem så skal dere få et bilde. Jeg liker randi hilsen Martin.Hilsen Maren, Sanne og Martin !!!!!

Edit. Nå er innlegget oppdratert !

Walk down Champs-Élysées thinking about summer


//Tatt av meg , redigert av meg

God kveld ! Nå oser duften av nystekt pizza rundt i huset , selvom den allerede er spist opp. Jeg koste meg med litt vintage redigering istad. Morsomt ♥ Akkurat nå skulle jeg ønske det var sommer. Savner sommer'en skikkelig. Skulle ønske jeg kunne gå i shorts og t-skjorte uten å få frysninger.

Hva syns du om bildet ?♥

Rommet mitt

Hallo ♥ Nå er det søndag nest-verste dagen i uka , etter mandag.. Jeg ble ferdig på jobb for litt siden, så nå relax'er jeg i sofaen. Jeg tenkte jeg kunne vise dere rommet mitt i korte trekk. Det er ikke ferdig ommøblert og det er jo litt kaos der så det blir bare noen seipa-bilder:
Haha , "vintage" speilreflekskamera som jeg fant på loftet.

Hva skal dere denne søndagen?♥

Outfit 29.01/11

Tights fra BikBok , Topp fra GinaTricot , Bluse fra H&M, Stømper fra Mormor♥ og sløyfe fra H&M

Ja dette var dagens outfit. Det første outfit'en på denne bloggen faktisk. Nå sitter jeg og lillesøster å knasker godis. Så skal vi fortsette lørdags kvelden med de standard programmene. Jaja.

Tycks?♥

Forever 21

Halloooen♥ , nå sitter jeg å blogger vell ? Ja , igår så gikk jeg inn på Forever 21 sin nettbutikk å jeg fant så utrolig mye fint. Men siden jeg er så obsessed of rings så var det nok ringene som slukte min oppmerksomhet. Det var så utrolig mange fine og de koster jo ikke stort hellerHadde egentlig lagd 5 bilder til men det blir så mange. Jeg får se om jeg legger de ut en annen gang. Men jeg vertfall digget disse ringene ! Hva er det ikke å like ?

Har du en favoritt av disse ?♥

INTRO

Hallo ♥ Tredje innlegget idag woow , jeg begynner å bli god altså. Jeg har lagd en intro til videobloggene siden jeg har fått så video og redigerings dilla. Denne lagde jeg altså igår også lasta jeg den opp idag. Men siden jeg har det beste redigeringsprogrammet så bryr det ikke dere med noen videoer !

 

Denne er her er litt større da så jeg håper dere liker det bedre. Men da fortsetter jeg med fredagskvelden min!

Tycks?♥

Hva liker dere å lese om ?

Hey ! Tv'en er på og familien er samlet rundt stue-bordet med pita-taco i munnen.. nam ♥ Jeg tenkte jeg kunne spørre dere om hva dere liker å lese om på blogger. Jeg liker selv å se på innkjøp, jeg får så mye inspirasjon. Men dere kan jo like å lese om noen andre ting , som foreksempel videoblogger, hot or not og anbefalinger.Hva liker du å lese om da?♥

n00bs

Hallo♥ Etter skolen satt jeg , Sunniva , Martine og Maren Sofie igjen og gamet CS på skolepc'ene. Haha morsomt. Det var nesten bare jeg og Maren Sofie som spilte det da. Jeg eide da , selvom jeg bare drepte en... Men,men. Kommer sikkert noen flere innlegg senere idag. Jeg har faktisk laget et intro men den kommer senere.Sikkelig kult spill altså... Haha.

Spilt noen spill i det siste ?♥

Videoblogg - Backward

Da er videobloggen ferdig opplasta. Jeg har bytta fra Youtube til Vimeo fordi der kan jeg værtfall ha med sang uten at det blir sperra av Sony Music Entertainment. Så her er værtfall en video som er baklengs. Noen steder blir det litt rart fordi vi har missforstått litt.. ♥ Ps. Dårlig kvalitet !

 

Berryme.blogg.no & Msofied.blogg.no - Backwards from Maren sc on Vimeo.

 

Tycks ? ♥

BokehDa har jeg endelig lært meg å redigere bokeh ! Husker ikke akkurat hva bloggen het hvor jeg fant tipset men kan linke det til senere. Jeg ble mest fornøyd med det øverste bilde. Men hey woow andre innlegg idag. Blir kanskje en video etterpå !

Hva synes du ?♥

Viva la Diva

Hallo ♥ Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skolen og jeg sitter å blogger , opplagt ! Jeg tenkte og informere dere om et sminkemerke som heter Viva la Diva. Det er kjempebra sminke til kjempe billig pris. Jeg har selv 2 leppestifter som koster kun 60kr stykke.
Her er det masse å spare på ! Jeg kan sikkert vise dere mine to leppestifter en dag. Viva la Diva kan kjøpes på Cubus de fleste steder i Norge og Sverige !

Har du noe fra Viva la Diva ? ♥

Videoblogg - Vaske kostene

Denne video bloggen lagde jeg for veldig lenge siden. Men siden jeg bare har Window dritt movie maker så gikk det ikke ann å redigere den eller laste den opp på youtube. Men nå har jeg endelig funnet det perfekte videoredigerinsprogramme nemlig VideoPad ! Jeg fant det ved hjelp av Caroiz :

Hahah , ja jeg vet jeg er en amatør videoblogger ♥ Men man må øve for å bli bedre ! Kanskje litt kjedelig videoblogg men det kommer nok bedre etterhvert !

Edit !: Jeg vet sangen ikke er riktig på video'en og jeg vet at den er dårlig men jeg måtte ha en sang på video'en uten at Sony Music Entertainment blokkerte videoen. Det er for deres eget beste ... lol . Men derfor ble det en gammel sang !

Tenk å vaske sminke kostenene dine ?♥

Endelig er den min !

Jeg må nesten si hei og hade fordi jeg skal på dansen nå og den begynner klokka 5. Så dette blir et haste innlegg. Men vertfall , jeg sa til mamma at ho måtte se etter en Mulberry Alexa etterligning og gjett hva som skjedde når mamma kom hjem (fra sverige btw) ....Møkkete speil og roterom ♥

Denne kommer til å bli godt brukt altsåå ! Har sett etter en sånn en kjempe lenge !

Tycks ? ♥

Never in Norway

Hallo , dette er faktisk det ANDRE innlegget idag ... hører jeg en applaus ? Men vertfall jeg kom til å tenke på noe jeg kjøpte ganske ofte på Gran Canaria. Det var her i Norge før men nå er det ikke her lengre. Jeg og lillesøsteren min elsket disse de var så utrolig gode. Og da snakker jeg om..Smint ! Har faktisk lagra opp disse to pakkene men jeg tørr ikke åpne en for da blir den plutselig borte. Men egentlig hadde jeg tenkt til å lage et innlegg til dere om sangen Firework av Katy Perry men selfølgelig vill ikke blogg "laste" opp sangen.... Men da har jo jeg et spørsmål da:

Har dere smakt dette ?♥

Stilikon ?

Hallo på do jeg er såå seeein ♥ Hehe , sprek åpning av dette innlegget. Idag har jeg vært på skolen også dro jeg til Hilde etter skolen for å lære ho vintage redigering i photoscape.. men nå kan jeg faktisk redigere vintage effekt i gimp også , jeg og Hilde bare fulgte en tutorial som Annais hadde på bloggen for lenge siden så fikk vi det til !

Men back to the overskrift .. jaja. Jeg gikk inn på Ulrikke Lunds sin blogg og der hadde hun skrevet om sitt stilikon. Jeg begynte å tenke litt over hvem som var mitt og jeg har enda ikke funnet noe ut enda ,, hmm


//Bilde er av sanden på Playa de Mogan på Gran Canaria og det er tatt av meg

Så da er spørsmålet...

..har du et stilikon ?♥

Ein gut - guten - guter - gutane

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen som vanlig. Matte , engelsk , k&h , spansk og nynorsk ! Spennanesss... Etter skolen dro jeg på dansen også gikk jeg ned på Amfi og der møtte jeg Maren N, Sunniva og Hilde. Så dro vi til Mosseporten og der kjøpte vi egentlig ikke så mye. Vi handla litt greier til bursdagen til Sunniva og Hilde.


Hihi , jeg kjørte på med et vintage bilde jeg !

Gjort idag ?♥

Gårsdagens innkjøp

Hey ♥ Skulle egentlig legge ut dette innlegget igår men planene endret seg og jeg dro på jentekveld hos Stine hvor vi så fritt vilt 2. Vi begynte egentlig å se en sånn rar indisk bollywood film men så bytta vi. Utrolig nok så fikk jeg sove i natt ! Men vertfall igår var jeg på shopping med Sofie , alltid koselig. Men her er innkjøpene :


//H&M


//GinaTricot

Denne ringen var på full pris i byen og da gadd jeg ikke kjøpe den, men når jeg kom til Mosseporten så hadde de en igjen på salg i min størrelse + 75%


//H&M


//Kicks


//Pytt&Panne ( diver og ommøblerer rommet, den er til pynt )

Og tilslutt noe jeg har ønsket meg lenge:
//Bikbok - Never denim. (Høytlivs bukse)

Snart skal jeg i bursdag til fetteren min så kanskje jeg legger inn outfit'en da.

Tycks ?♥

Plan'sJa , idag skal jeg på shopping med msofied.blogg.no ♥ Jeg kommer nok til å legge ut noen bilder fra bursdagen til Maren N senere men jeg må først få tak i noen bilder. Ettersom det var 3 stykker med speilrefleks der så blir nok ikke det umulig. Men tilbake til planene for idag. Vi ville egentlig ta toget til Ski og shoppe der men så skal vi to snart kjøpe speilrefleks så vi tenkte å spare de pengene. Men selfølgelig har jeg noe jeg skal se etter på denne shopping runden:Ring fra H&M og bukse fra BikBok

Hva er deres planer for idag ?

Buuursdag !

Stikker snart i bursdag .. eller det er jo 2 timer til men jeg må begynne å ordne meg. Kommer sikkert noen bilder senere fra bursdagen da ♥ Det er ikke sånn pynte-bursdag , vi skal liksom ha på joggebukse eller kosedress , så jeg tror ikke jeg gidder å legge ut bursdags-outfitten daa.
Planene for helga ?♥

Vintage

Jeg elsker tips ! Så istad bladde jeg litt rundt på forskjellige blogger og jeg fant jeg fant ! Haha neida. Men jeg lærte jo faktisk noe , nemlig å redigere bilder i vintage-style ! Ellers så bare tittet jeg rundt på foto tips osv. Det var ikke så vanskelig å finne noen blogger med tips for det er vell det man har google til.Hihi , har alltid hatt lyst til å kunne redigere sånn og det beste av alt er at jeg gjorde det i Photoscape !

Tycks ? ♥

ElfHallo ♥ Jeg tenkte at jeg skulle legge ut noe av det jeg har lyst til å bestille fra elf! Det står på bilde hvem farge det er. Det meste av det jeg har lyst til å bestille er studio sminke, forskjellen er at det er litt bedre kvalitet på det. Og leppestiften er en mineralleppestift som også er i samme prisklasse som studio sminken.

Har du lyst å bestille noe fra Elf?♥

Druer

Nam.. nå sitter jeg å spiser druer. Igår spiste jeg også druer mens jeg gjorde ..lekser.. Men da spiste jeg rødlilla? men idag spiser jeg grønne ♥ Haha fine setninger om druer og det er joo såå interesangt ! Jaja.Yummy ♥

Hvem av fargene er din favoritt ?♥ (Teit innlegg om druer lol)

Speilrefleks

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen som vanlig også har jeg spist pannekaker .. nam ! Men vertfall , jeg har tenkt litt i det siste også har jeg skikkelig lyst på speilrefleks kamera men jeg vet ikke hvem jeg brude kjøpe , noen tips ?Hahah , bare noe jeg satt sammen i Picasa.

Hvem er best ?♥

Home to the WORK !

Jepp , nå driver jeg med litt homework. Booring.. Så jeg skal ikke snakke om det. Idag har jeg vært på dans , supergøy som alltid ♥ Ellers så har jeg bare vært på skolen og gjort lekser.. Ja så nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg gjør lekser da. Slenger inn et bilde fra syden:


//Fotograf : Meg

Har dere noen lekser dere skulle ha gjort ?♥

Hos Marte

Idag har jeg vært på jobb også har jeg fortsatt på ommøbleringen av rommet mitt. Jeg er ikke helt ferdig enda men håper det blir bra. Akkurat nå er jeg hos Marte på pc'en hennes siden min pc ikke ville inn på nettverket her.... GØY! Marte sitter å lager danseprogram siden hun skal ha klassen hennes i hiphop.Et bilde Marte hadde på pc'en hennes. Men jeg får se om jeg blogger mer når jeg kommer hjem såå det blir bra.

Gjort idag?♥

Pizza och mgp

Hi ! Nå sitter hele familien godt planta i stua og fester blikket på kassa. Det lukter nybakt pizza og det er mgp på tv'en. Idag har dagen gått til skiskoprøving og ommøblering av rommet mitt. Jeg er ikke ferdig enda men bra så langt værtfall. Men dere må stemme på det "mossiske" bandet Use me med låta Daisy. Så hvis dere vil stemme på de så må dere stemme 2 til 26600 eller ringe 829 49 002 ♥


//Rediger av meg i Picasa 3

Alle bildene på google var så skurrete så det ble bare sånn. Men husk å stemme da !

Ser dere på mgp ? ♥

Lukkertid med DIGITALKAMERA!

Jeg tittet litt rundt på blogger også så jeg noen som har tatt lukkertid-bilder. Jeg har alltid syntes det var veldig kult men jeg trodde man bare kunne gjøre det med speilreflekskamera. Men denne gangen skulle jeg prøve det med mitt kamera. Jeg gikk ned på rommet og tok på natt-modus , det var litt kort lukkertid men så tok jeg noe som het fyrverkeri-modus og DA ble det bra bilder ! (okei ikke like bra som med speilrefleks)
//Samsung ES60 Redigert i : Picasa 3

Hva syns du ?♥

SPØRSMÅL

Hay ! Hvor ? Hehe... Jaa, jeg tenkte at dere kunne stille meg litt spørsmål her hvis dere lurer på noe! Smart ikkesant...?! Det kan være hva som helst , som foreksempel: hvordan funka den kremen? (forrige innlegg) Men ja......

Såå.. spørsmål ? ♥

INNKJØP 14.01.11

Hey babes ♥ Da har jeg akkurat kommet hjem fra byen med Martine , my pussycatdoll ♥ Det ble noen innkjøp men det er jo SAAAALG ! Men værtfall her er dagens innkjøp :


Mørkeblå topp fra H&M


Minnie-mus topp fra H&M

Hahaha kunne ikke noe for det .. den er jo såå søt ! Pluss at den var på salg.


Singlett fra GinaTricot


Grå tights fra BikBok


Krem fra Garnier

Eller kjøpte den på mat-butikken men liksom krem fra meny da eller ? Hahahhahaha... Også en ting til, jeg og Martine prøvde noen sikkelig spreke klær på Ginatricot , nemlig skinntights og leopard topp. Så dette blir jo pikken over i-en i dette innlegget:


Niiiice !

Va tycks ?♥ (og da mener jeg innkjøpet...)

IPhone & det der..

Heeeeyyy ♥ Nå sitter jeg på kontoret med Msofie og blogger. Vi har også lagd smoothie som ble litt epic fordi den teite smoothie-maskinen min har begynt å lekke så bare plutselig så heller jeg på juice og alt kommer ut i den andre enden...  Men etterhvert måtte vi bare sette smoothie-maskinen i vasken og kjøre på !! Så blada vi litt extra juice så ble det så bra vettu.. !

Men over til poenget med dette innlegget. Jeg tror jeg skal kjøpe iphone 4 og jeg vil gjerne høre deres mening. Hvis det er noen som har den så bare skriv i vei ! Jeg har aldri hatt iphone før men den ser så bra ut pluss at før så ville jeg ha ipod touch men der får du jo den med på kjøpet !Smoothie ♥ (bare for å toppe det nesten mest brukte ordet i dette innlegget)

Wish - inspirasjon

Hallabaaajss ♥ Tenkte at innimellom så kunne jeg ha en sånn wish greie sånn at dere får litt inspirasjon ! Jeg ønsket meg også en sånn kåpe fra bikbok som gikk litt under hoftene og den var på nettsiden i går men ikke idag ..... DrittttNeglelakk fra http://eyeslipsface.no/ Ringer fra H&M Armbånd fra H&M Bok fra http://www.capris.no/ Flytende eyeliner fra http://eyeslipsface.no/ Primer fra http://eyeslipsface.no/ Smykke fra H&M Øredobber fra H&M Singlettene fra H&M Belte fra H&M

Ja det ble en del ! Den elf neglelakken er faktisk ikke hvilkensomhelst neglelakk , den gjør nemlig neglakken din matt isteden for skinnende. Og primeren skal man jo ha under "pudder" øyenskygge. Men håper dette var litt inspirasjon for dere !

What do ya think ? ♥

Kontakt

Hvis du lurer på noe eller vil sende meg noe så kan du sende det til berryme@live.no ♥ Ellers så er det bare og skrive spørsmål i kommentarfeltet !
Loveyaa ♥

OM MEG !


Navn: Maren
Alder: 13 (blir 14 i oktober)
Bosted: Moss

Jeg er en positiv jente som smiler nesten hele dagen. Jeg elsker å fotografere og redigere bilder. Jeg går på dans også går jeg på kunst på kulturskolen. Noe av det jeg er best til er definitivt å sitte på pc'en og bruke penger. Jeg liker og holde på med mote. Når jeg ser et plagg jeg liker kombinerer jeg i hodet hva jeg kan bruke det til.

Jeg har alltid vært en sjenert jente, men etter jeg startet med å blogge ble jeg nesten ikke sjenert i det hele tatt. Akkurat nå er jeg kjæreste, samboer og gift med Canon eos 550d og jeg poster barna våre på denne bloggen.

Nå går jeg i 8.klasse og i fremtiden har jeg lyst til å gå på media&kommunikasjon. Senere vet jeg ikke helt hva jeg har lyst til å bli.

Jeg elsker: Canon eos 550d, å bake, shopping, London, venner, Gimp&photofiltre, sjokolade, påskeegg i lilla kartong, Starbucks, BikBok, å danse, polaroid kameraer, blogger, kattene mine, sjokolade og sist men ikke minst familien min.

God kveld i stugooo

Hello, da har jeg starta en ny blogg sååååehh... dette blir spennanees. Regner med at det ikke er så mange som leser dette men jaja..  Jeg skal straks på dans , men hvis du savner innlegg fra meg (haha) så kan du bare stikke innom den gamle bloggen min og titte litt der (marensc.blogg.no). Men snart blir nok denne bloggen litt mer spennende ♥Toodles ♥

hits