//inspirasjon

Forever 21

Halloooen♥ , nå sitter jeg å blogger vell ? Ja , igår så gikk jeg inn på Forever 21 sin nettbutikk å jeg fant så utrolig mye fint. Men siden jeg er så obsessed of rings så var det nok ringene som slukte min oppmerksomhet. Det var så utrolig mange fine og de koster jo ikke stort hellerHadde egentlig lagd 5 bilder til men det blir så mange. Jeg får se om jeg legger de ut en annen gang. Men jeg vertfall digget disse ringene ! Hva er det ikke å like ?

Har du en favoritt av disse ?♥

ElfHallo ♥ Jeg tenkte at jeg skulle legge ut noe av det jeg har lyst til å bestille fra elf! Det står på bilde hvem farge det er. Det meste av det jeg har lyst til å bestille er studio sminke, forskjellen er at det er litt bedre kvalitet på det. Og leppestiften er en mineralleppestift som også er i samme prisklasse som studio sminken.

Har du lyst å bestille noe fra Elf?♥

Wish - inspirasjon

Hallabaaajss ♥ Tenkte at innimellom så kunne jeg ha en sånn wish greie sånn at dere får litt inspirasjon ! Jeg ønsket meg også en sånn kåpe fra bikbok som gikk litt under hoftene og den var på nettsiden i går men ikke idag ..... DrittttNeglelakk fra http://eyeslipsface.no/ Ringer fra H&M Armbånd fra H&M Bok fra http://www.capris.no/ Flytende eyeliner fra http://eyeslipsface.no/ Primer fra http://eyeslipsface.no/ Smykke fra H&M Øredobber fra H&M Singlettene fra H&M Belte fra H&M

Ja det ble en del ! Den elf neglelakken er faktisk ikke hvilkensomhelst neglelakk , den gjør nemlig neglakken din matt isteden for skinnende. Og primeren skal man jo ha under "pudder" øyenskygge. Men håper dette var litt inspirasjon for dere !

What do ya think ? ♥

hits