//blogg

GAL

Image and video hosting by TinyPic

Jeg blir gal av sånne karuseller, bare se !

BLOGG FRAVÆR

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er fordi jeg rett og slett ikke har giddet. Har begynt å blogge på tumblr'en min heer : http://marensc.tumblr.com/ det er så mye greiere å ha en engelsk moteblogg hvor alle kan lese det uansett land.Etterpå skal jeg på mosseporten for å se på de nye varene til conscius collection !!

Hva skal dere idag ?♥

PIZZA ON PEPPES

"Kan du ta av den ?" ♥

Da var jeg vell hjemme fra peppes (egentlig for en god stund siden). Vi skulle egentlig bowle men siden ingen baner var ledige så gikk vi heller bort på peppes. Jeg spiste bare verdens herligste oreo dream! Imorgen er det fullt hus her hjemme, hvor hele slekta kommer for å feire lillesøster og pappa, det blir nok masse kaker og det er jo godt! 

Hva har dere gjort idag ?♥

INSPIRATIONAL

Ja, jeg har faktisk begynt å blogge litt på tumblr ! Bare elsker siden og det meg rebloging er jo en supe idee! Tenkte jeg skulle fortelle litt om tumblr. Tumblr er akkurat som blogg.no, eller nesten da.. Du legger ut bilder ( og litt tekst ) som du synes er inspirerende eller et bilde du vil dele med verden. Andre brukere kan reblogge bildene dine. Det vil si at de bare trykker på en knapp så er bildet på deres side også.


Uredigert..

Det er mange gratis design eller themes også kan du lage ditt eget design. Du kan følge andre (nesten som venner på blogg) og andre kan følge deg. Men jeg vet ikke om jeg skal gå helt over til tumblr. Hvis du vil se hva jeg skriver på tumblr så kan du bare holde musa over bildene ! http://marensc.tumblr.com/

Har du tumblr ?♥

GOOD MORNING

Hallo ♥ Våkna utrolig tidlig idag så jeg satt meg rett og slett ned på pc'en. Jeg fikk jo ikke blogga igår så dere får trøste dere med dette innlegget. Igår var jeg i byen og tok av reguleringa ! Deilig og få tatt den av da. Man går jo ikke fra byen uten et eneste innkjøp så det legger jeg ut senere idag. Skal også i bursdag så da blir det outfit !
Sånn ser jeg ut med regulering. Har ikke giddet og lasta opp bildene fra kamera enda så dere får vente i spenning.

Hva skal du idag ?♥

WHIP MY HAIR

Image and video hosting by TinyPic

Willow Smith - Whip my hair.

Dagen idag kommer til å gå til øveprøving og chilling i den nye sofaen(!). Har endelig fått vårfølelsen ! Blir deilig og gå ute i shorts og t-skjorte, selvom det er en stund til. Selfølgelig klarte jeg å trampe oppi en stor iskald frossen slafse vanndam slik at conversene ble drit våte, men har satt de i en sånn tørkemarskin man bruker på vinteren.

Hva syns du om "bildet" ?♥

Seven things i hate about you

Du mobber, du bryr deg ikke, du er ego, du er frekk, du kritiserer, du skryter, du er voldelig.


//Canon eos 550d + 18-55mm

Dette innlegget handler ikke om noen som helst person, det handler om alle ting som vi skulle ønske personer ikke hadde. Vi skulle ønske de kunne vise litt respekt. Mobbing og voldelighet er to av de største temaene. Ingen person ønsker å bli mobbet eller slått. Det er rett og slett urettferdig. Det fører til senere "skader" i livet. Vet dere hvem av mobbern eller offeret som har det værst i ettertid? Det er faktisk mobberen det. Men offeret kan også få "en klump i magen" i fremtiden når h*n ser den tidligere mobberen.

Mobberen kan selv se på det h*n gjør som u-mobbing men det handler om hva offeret føler. Hvis mobberen kommer og sier "så fin genser du har" med veldig sarkastisk og ironisk stemme så kan det hende at mobberen ikke tar det som mobbing, men offeret kan faktisk bli veldig såret! Stopp mobbing om du er modig ! Vær deg selv og si ifra !

Hva syns du om dette temaet ? (føler ikke for å ha noe hjerte her)

UP'S & DOWN'S

Hola ♥ Idag våknet jeg halv 7 helt av meg selv. Så lå jeg bare å drøyan til klokka var 7 eller noe. Jeg spiste og kledde på meg superfort så jeg hadde mye tid. Jeg satt på pc'en i en halvtime og leste blogger. Etter det sminket jeg meg og dro til skolen. Likevel sitter jeg her, strålende fornøyd og opplagt. Bra det er sol idag da!


Up's: Sola skinner og snøen smelter!♥

Down's: Det er fortsatt hauevis med snø igjen. Tar sikkert en evighet til det smelter....

Skal snart stikke på dans også skal jeg vell daffe mer på pc'en (typisk meg). Vi hadde foressten skrivedag idag. Ikke at det er en hel dag med skriving da. Jeg skrev en essey om utseende og press (osv.).

Gleder du deg til snøen er borte ?♥

PIZZA & OREO

Hahaha, veldig fin overskrift... Men Hallo !♥ Eller skal jeg være litt gammeldags og si god kveld ? Idag har jeg lært Hilde og redigere litt, så dro vi med en hel jentegjeng på Campino og spiste halv -skinke og -kebab pizza. Etter det tura vi bort til Peppes Pizza og tok en deilig oreo dessert ! Hahaha to pizza-steder på en kveld er ikke værst eller ?
Fjortis-gjengen ! Neida, men gøy med litt tull.

Stol på rosa !

Imorgen blir det en liten shoppingtur etterfulgt med påskeegg og gossipgirl. Alltid hyggelig med Malin Sofie. Nå skal jeg fortsette og se på senkveld men god kveld igjen !

Hva har dere gjort idag ?♥

SPØRSMÅL ?

Hallo ♥ Jeg tenkte jeg skulle starte en liten spørsmålrunde. Så da er det bare å spørre i vei !Så har du noen spørsmål ?♥

EDIT !!! Jeg driver og fikser på designet så jeg vet at det ser drit stygt ut !

PASTELL


Armbånd fra Figurstrikk.no ! Ikke det peneste antrekket jeg har hatt på..

Hva skal du idag ?♥

Wednesday again..

Du sliter deg igjennom norsk-timene med hodepine forann pc'en. Du holder øye med klokka fordi kl 12 kan du endelig slippe litt fri og dra til Vestby med skolekatalogkomiteen. Når du kommer fram blir dere tatt godt imot med varm kakao og VM på flatskjerm. Dere går inn på et møterom og snakker om skolekatalogen over koppen med kakao. Dere får en fin kalender hver med inspirerende bilder og drar til skolen igjen..Hvordan har deres dag vært ?♥

Photo & Fashion

God kveld ♥ Jeg blir så utrolig inspirert av foto og mote blogger spesielt de som er kombinert. Prakt eksempler er Hanna, Caroline, Daria & Kaja. Det er ikke sikkert alle de har "innstilt" seg på at de er foto og mote men jeg synes værtfall de har utrlolig fin stil og tar utrolig fine bilder !


//Alle bildene er fra bloggene deres.

Men hey ! Bra og gi litt credits some times. Disse bloggene er noen av de absolutte favorittblogger. Noen som tørr å si en blogg som har bedre stil og tar bedre bilder ? ?♥

Jørgen+Anne=SantHallo ♥ Idag har jeg vært på kino med Stine, Guro og Marielle, vi så på Jørgen+Anne=Sant. Den var ganske søt da! Vi holdt på å dæve av latter når pappaen til Anne bøyde seg ned. Jeg skal ikke gå inn i detaljer men hvis dere ser heelt på slutten av traileren så ser dere det. Setningen ho sa før det skjedde var "Jeg hater at pappa glemmer å kle på seg" . Nå skjønner dere kanskje litt....

Har du sett den filmen?♥

WHATS IN MY BAG?

Hallo♥  Du sitter å stapper i deg en halv pose med snop. Du orker ikke å laste over bildene du har tatt idag så du driter i det. Også kommer ideen opp med å lage et "whats in my bag"-innlegg. Ja så her har dere det som jeg pleier å ha i vesken min.


En "handle" liste bok hvor jeg skiver opp ting jeg vil ha og skal se etter på shopping turer. Kortet og den fine julegaven min fra dagbladet. En leppestift fra Viva La Diva i fargen 30-hard rock sweetie. En leppebalsam fra boots med lukt av kokkosnøtt. En drikkeflaske som jeg kan ha med drikke i istedet for å kjøpe drikke. Og lommeboken min da. Pluss mobilen da.

Hva har du i vesken din ?♥

Vinnerne av headweb...

...er norwegians.blogg.no og fallingout.blogg.no ! Jeg sender dere to en mail med koden og hvordan dere kan bruke den ! Jeg kommer til å kjøre en ny konkuransse til etterhvert så stay tuned.


Random bilde fra Msofie sitt kamera.

Gratulere vinnerne?♥

PEPPES PIZZA

Hallo ♥ Igår var jeg på peppes pizza med Martine, Marianne, Synnøve og Annika, det var kjempe koselig ! Vi bestilte en stars or stripes.. spennende. Så bestilte jeg jo selfølgelig den aller herligste oreo kaken. Jeg tok ikke med kameraet siden det var og er tomt for strøm, jeg er veldig dårlig på å lade. Men både Synnøve og Annika tok noen bilder så here it comes..
Speilbilde.. ♥

Dårlig kvalitet på bildene siden jeg har printscreena de fra facebook. Gikk ikke ann å lagre de.

Gjort noe gøy i ferien?♥

Gossip girl

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen å fått tilbake naturfags prøven fikk ... 5 ! Etter skolen dro jeg hjem også bærte det rett til dansen hvor jeg ... dansa ? Hahah .. men uansett så har jeg funnet en side hvor man kan se alle sesongene til Gossip Girl også de nyeste episodene. Du kan se alle episodene ved å trykke på setningen. Bla litt nedover på siden å trykk på hvem som helst episode. Så kommer det opp en ny side med forskjellige linker så kan du trykke på en som har 100%, de funker best !
Ja, bildene blir litt dårlige med blits på pc'en men dere overlever.

Liker dere Gossip girl ?♥

Design and Valentine

Hallo ♥ Har prøvd å ordne designet mitt både igår og idag, skal prøve å få gjort noe mer. So far so good.. bare jeg ikke ødlegger hele bloggen så. Har hentet masse inspirasjon fra forskjellige blogger å prøver å få sette det sammen. Html + google = my best designing friends ♥ Å ja .. en ting til, sorry for sen blogging !


// Tatt av meg

Har du noen design tips♥?

En bra blogg..

Hallo♥ Sen blogging, jeg vet ! Nå har akkurat gjestene left the building og jeg har satt meg ned i sofaen for å blogge. Jeg klikket meg inn på en nettside som hadde anbefalt noen blogger og lagt ut noen bilder fra dem. Jeg la merke til en av bloggene med en gang, nemlig Hanna sin ! Hun har veldig inspirerende bilder og flott stil.

//Hja.blogg.no

Hun har jo så fint design også ! (missunelig). Men hvis jeg skulle anbefalt bloggen hennes hadde hun fått en 6-er ! Gå gjerne inn på bloggen hennes !

Har du lest bloggen til Hanna?♥

Anbefaling


Hallo ♥ Sorry for at jeg bare fikk lagt ut 365-days igår. Var på skolen også dro Jeg, Hilde, Sunniva, Martine, Maren N, Guro og Marielle rett til bursdagslokale hvor Hilde og Sunniva skulle feire bursdagen sin. Men nå skal jeg vertfall anbefale kremen garnier nordic essentials, skal visst være bra for norsk hud ? Ja, men jeg har faktisk ikke fått testa ut den så mye, men den passer superbra til underlag for make-up. Lukter herlig og gir en bra fuktighet. Terningkast 5/6. Grunnen til at jeg ikke gir en 6-er er fordi jeg ikke har fått testen den så mye.

Har du noe å anbefale til meg ?♥

KONKURRANSE - VINN FILMKODER FRA HEADWEB!

Hallo ♥ Gikk akkurat inn på mailen min og der hadde jeg fått tilsendt noen filmkoder ! Tenkte jeg skulle dele de med dere. Det eneste dere trenger å gjøre er :

Skriv en film du har lyst til å se i kommentar felten

Når du har gjort det er du automatisk med i konkuranssen. Du trenger ikke ha noe blogg , det eneste du trenger er en e-post adresse. Enten om du legger den i e-post feltet eller i kommentaren. Det spiller ingen rolle ! Headweb er en nettside hvor du kan leie film på nett. Du kan da se den på enten mac, pc, linux eller playstation 3. Det er et stort utvalg av filmer. Hvor mange som vinner er jeg usikker på. Spørs hvor mange som er interesserte.//Headweb


Hvem film har du lyst å se ?♥♥

Frappuccino love

Jeg og Sofie drakk frappuccino igår , nam! Vi manglet jo noen ingredienser men det gikk jo bra. Smakte vertfall supergodt ! Si ifra hvis dere vil ha oppskriften daa. Akkurat nå sitter jeg å drikker hjemmelaget iskaffe , drakk også iskaffe etter skolen. Skulle enentlig kjøpe den andre starbucksen for å prøve den men selfølgelig er det jo utsolgt for alle kråkene i moss liker jo merke-kaffe. Så da ble det en Cappuccino iskaffe fra tine istedet , den var jo helt grei , men nok prek fra meg. (sikkert ingen som leser dette)

Liker dere kaffe eller noe med kaffe i ?♥ (føler at det blir mye kaffe-snakk på denne bloggen)

Vinnerne av blogg vs bloggHvem er din favoritt ? Martine eller Sofie ♥

Dårlig blogging gir mye inspirasjon

Hallo♥ Ja jeg vet jeg har blogget dårlig de siste dagene men jeg har jo blogget ! Men nå har jeg vertfall masse jeg kan blogge om. Idag gikk jeg hjemover med Martine og Sunniva , så stoppet vi på rema også kjøpte jeg en iskaffe fra starbucks ♥ Jeg liker egentlig ikke ettersmaken av den men etterhvert ble jeg vant til det.


//Tatt og redigert av meg

Jeg kjøpte den med chocolate men den smakte ikke så mye sjokolade da. Skal prøve den andre smaken senere.

Gjort i det siste ?♥

Meld deg på blogg vs blogg


//Tegnet av Aurora

Starbucks til norge

Ja , jeg vet at kanskje halve blogg-norge har skrivd om dette men nå får sikkert den andre halvdelen vite det (not). Men selv når jeg var i Frankrike drakk jeg starbucks mye, er egentlig ikke en kaffe-fan men. Har hørt at de allerede har fått noe is-kaffe inn i matvare butikkene. Det skal vel være latte og chocolate smak. Må vell få testet ut det.


//Tatt av meg

Etterhvert skal de få det blant annet på flyplasser og litt senere etter det noen i hovedstaden. Gleder meg. Men ja peace out liksoom.

Smakt starbucks ?♥

Hvordan du legger inn youtube på blogg

Ja , mange nettsider har byttet til en ny html-kode som ikke passer for blogg.no. Jeg aner ikke hvor mange jeg har forklart dette til nå men tenkte at en gang for alle skal jeg vise dere det her. Dette gjelder ikke bare for youtube også for Vimeo for de som bruker det. Først går du inn på video'en du skal ha inn.Der hvor pilen er skal du "hake" av. Da kommer det en ny kode som du da kan kopiere og lime inn på blogg-innleggets html-koder.

Har du hatt problemer med dette?♥

Hva er din blogg?

Noe av det jeg får mest inspirasjon av er blogger. Det finnes mange gode blogger og like mange dårlige. Jeg tenkte en dag at jeg kan skrive hva jeg synes er en god blogg. Men nå vill jeg gjerne lese deres blogger slik at jeg kan skaffe meg masse inspirasjon og hvem vet , kanskje jeg legger igjen en kommentar ?♥Sååå, hva er din blogg ?♥

Farget håret.

Hallo ♥ Da var jeg hjemme fra alt som heter skole, trening og stress, så nå sitter jeg å ser på HappyDay og koser meg med mexicansk gryte! Rett etter skolen dro jeg med mamma til frisøren hvor tanta mi jobber. Der farget hun håret mitt for første gang ! Jeg har aldri farget håret før men det var jo litt spennende. Det ble brunt faktisk. Men jeg har ikke noen bilder nå så dere får nok vente til i morgen !


Haha, måtte skrive "fjortis" over hele ansiktet fordi jeg lagde en sånn flott stoor trutmunn 'smask'.

Gjort idag ? ♥

Ipad-blogging

Hallo♥, nå sitter jeg på ipad'en til Martin ! Etter på skal vi ha kunst og håndverk , det blir dødsfett liksom. Jeg skulle gjerne ha satt inn bilder og hjerter for dere men det går ikke på den dumme ipad'en. Jeg bytta et pizza-stykke mot ipad'en i et kvarter. Oppdraterer dette innlegget når jeg kommer hjem så skal dere få et bilde. Jeg liker randi hilsen Martin.Hilsen Maren, Sanne og Martin !!!!!

Edit. Nå er innlegget oppdratert !

Rommet mitt

Hallo ♥ Nå er det søndag nest-verste dagen i uka , etter mandag.. Jeg ble ferdig på jobb for litt siden, så nå relax'er jeg i sofaen. Jeg tenkte jeg kunne vise dere rommet mitt i korte trekk. Det er ikke ferdig ommøblert og det er jo litt kaos der så det blir bare noen seipa-bilder:
Haha , "vintage" speilreflekskamera som jeg fant på loftet.

Hva skal dere denne søndagen?♥

Hva liker dere å lese om ?

Hey ! Tv'en er på og familien er samlet rundt stue-bordet med pita-taco i munnen.. nam ♥ Jeg tenkte jeg kunne spørre dere om hva dere liker å lese om på blogger. Jeg liker selv å se på innkjøp, jeg får så mye inspirasjon. Men dere kan jo like å lese om noen andre ting , som foreksempel videoblogger, hot or not og anbefalinger.Hva liker du å lese om da?♥

n00bs

Hallo♥ Etter skolen satt jeg , Sunniva , Martine og Maren Sofie igjen og gamet CS på skolepc'ene. Haha morsomt. Det var nesten bare jeg og Maren Sofie som spilte det da. Jeg eide da , selvom jeg bare drepte en... Men,men. Kommer sikkert noen flere innlegg senere idag. Jeg har faktisk laget et intro men den kommer senere.Sikkelig kult spill altså... Haha.

Spilt noen spill i det siste ?♥

Viva la Diva

Hallo ♥ Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skolen og jeg sitter å blogger , opplagt ! Jeg tenkte og informere dere om et sminkemerke som heter Viva la Diva. Det er kjempebra sminke til kjempe billig pris. Jeg har selv 2 leppestifter som koster kun 60kr stykke.
Her er det masse å spare på ! Jeg kan sikkert vise dere mine to leppestifter en dag. Viva la Diva kan kjøpes på Cubus de fleste steder i Norge og Sverige !

Har du noe fra Viva la Diva ? ♥

Endelig er den min !

Jeg må nesten si hei og hade fordi jeg skal på dansen nå og den begynner klokka 5. Så dette blir et haste innlegg. Men vertfall , jeg sa til mamma at ho måtte se etter en Mulberry Alexa etterligning og gjett hva som skjedde når mamma kom hjem (fra sverige btw) ....Møkkete speil og roterom ♥

Denne kommer til å bli godt brukt altsåå ! Har sett etter en sånn en kjempe lenge !

Tycks ? ♥

Never in Norway

Hallo , dette er faktisk det ANDRE innlegget idag ... hører jeg en applaus ? Men vertfall jeg kom til å tenke på noe jeg kjøpte ganske ofte på Gran Canaria. Det var her i Norge før men nå er det ikke her lengre. Jeg og lillesøsteren min elsket disse de var så utrolig gode. Og da snakker jeg om..Smint ! Har faktisk lagra opp disse to pakkene men jeg tørr ikke åpne en for da blir den plutselig borte. Men egentlig hadde jeg tenkt til å lage et innlegg til dere om sangen Firework av Katy Perry men selfølgelig vill ikke blogg "laste" opp sangen.... Men da har jo jeg et spørsmål da:

Har dere smakt dette ?♥

Stilikon ?

Hallo på do jeg er såå seeein ♥ Hehe , sprek åpning av dette innlegget. Idag har jeg vært på skolen også dro jeg til Hilde etter skolen for å lære ho vintage redigering i photoscape.. men nå kan jeg faktisk redigere vintage effekt i gimp også , jeg og Hilde bare fulgte en tutorial som Annais hadde på bloggen for lenge siden så fikk vi det til !

Men back to the overskrift .. jaja. Jeg gikk inn på Ulrikke Lunds sin blogg og der hadde hun skrevet om sitt stilikon. Jeg begynte å tenke litt over hvem som var mitt og jeg har enda ikke funnet noe ut enda ,, hmm


//Bilde er av sanden på Playa de Mogan på Gran Canaria og det er tatt av meg

Så da er spørsmålet...

..har du et stilikon ?♥

Ein gut - guten - guter - gutane

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen som vanlig. Matte , engelsk , k&h , spansk og nynorsk ! Spennanesss... Etter skolen dro jeg på dansen også gikk jeg ned på Amfi og der møtte jeg Maren N, Sunniva og Hilde. Så dro vi til Mosseporten og der kjøpte vi egentlig ikke så mye. Vi handla litt greier til bursdagen til Sunniva og Hilde.


Hihi , jeg kjørte på med et vintage bilde jeg !

Gjort idag ?♥

Gårsdagens innkjøp

Hey ♥ Skulle egentlig legge ut dette innlegget igår men planene endret seg og jeg dro på jentekveld hos Stine hvor vi så fritt vilt 2. Vi begynte egentlig å se en sånn rar indisk bollywood film men så bytta vi. Utrolig nok så fikk jeg sove i natt ! Men vertfall igår var jeg på shopping med Sofie , alltid koselig. Men her er innkjøpene :


//H&M


//GinaTricot

Denne ringen var på full pris i byen og da gadd jeg ikke kjøpe den, men når jeg kom til Mosseporten så hadde de en igjen på salg i min størrelse + 75%


//H&M


//Kicks


//Pytt&Panne ( diver og ommøblerer rommet, den er til pynt )

Og tilslutt noe jeg har ønsket meg lenge:
//Bikbok - Never denim. (Høytlivs bukse)

Snart skal jeg i bursdag til fetteren min så kanskje jeg legger inn outfit'en da.

Tycks ?♥

Plan'sJa , idag skal jeg på shopping med msofied.blogg.no ♥ Jeg kommer nok til å legge ut noen bilder fra bursdagen til Maren N senere men jeg må først få tak i noen bilder. Ettersom det var 3 stykker med speilrefleks der så blir nok ikke det umulig. Men tilbake til planene for idag. Vi ville egentlig ta toget til Ski og shoppe der men så skal vi to snart kjøpe speilrefleks så vi tenkte å spare de pengene. Men selfølgelig har jeg noe jeg skal se etter på denne shopping runden:Ring fra H&M og bukse fra BikBok

Hva er deres planer for idag ?

Buuursdag !

Stikker snart i bursdag .. eller det er jo 2 timer til men jeg må begynne å ordne meg. Kommer sikkert noen bilder senere fra bursdagen da ♥ Det er ikke sånn pynte-bursdag , vi skal liksom ha på joggebukse eller kosedress , så jeg tror ikke jeg gidder å legge ut bursdags-outfitten daa.
Planene for helga ?♥

Vintage

Jeg elsker tips ! Så istad bladde jeg litt rundt på forskjellige blogger og jeg fant jeg fant ! Haha neida. Men jeg lærte jo faktisk noe , nemlig å redigere bilder i vintage-style ! Ellers så bare tittet jeg rundt på foto tips osv. Det var ikke så vanskelig å finne noen blogger med tips for det er vell det man har google til.Hihi , har alltid hatt lyst til å kunne redigere sånn og det beste av alt er at jeg gjorde det i Photoscape !

Tycks ? ♥

Druer

Nam.. nå sitter jeg å spiser druer. Igår spiste jeg også druer mens jeg gjorde ..lekser.. Men da spiste jeg rødlilla? men idag spiser jeg grønne ♥ Haha fine setninger om druer og det er joo såå interesangt ! Jaja.Yummy ♥

Hvem av fargene er din favoritt ?♥ (Teit innlegg om druer lol)

Home to the WORK !

Jepp , nå driver jeg med litt homework. Booring.. Så jeg skal ikke snakke om det. Idag har jeg vært på dans , supergøy som alltid ♥ Ellers så har jeg bare vært på skolen og gjort lekser.. Ja så nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg gjør lekser da. Slenger inn et bilde fra syden:


//Fotograf : Meg

Har dere noen lekser dere skulle ha gjort ?♥

Hos Marte

Idag har jeg vært på jobb også har jeg fortsatt på ommøbleringen av rommet mitt. Jeg er ikke helt ferdig enda men håper det blir bra. Akkurat nå er jeg hos Marte på pc'en hennes siden min pc ikke ville inn på nettverket her.... GØY! Marte sitter å lager danseprogram siden hun skal ha klassen hennes i hiphop.Et bilde Marte hadde på pc'en hennes. Men jeg får se om jeg blogger mer når jeg kommer hjem såå det blir bra.

Gjort idag?♥

SPØRSMÅL

Hay ! Hvor ? Hehe... Jaa, jeg tenkte at dere kunne stille meg litt spørsmål her hvis dere lurer på noe! Smart ikkesant...?! Det kan være hva som helst , som foreksempel: hvordan funka den kremen? (forrige innlegg) Men ja......

Såå.. spørsmål ? ♥

IPhone & det der..

Heeeeyyy ♥ Nå sitter jeg på kontoret med Msofie og blogger. Vi har også lagd smoothie som ble litt epic fordi den teite smoothie-maskinen min har begynt å lekke så bare plutselig så heller jeg på juice og alt kommer ut i den andre enden...  Men etterhvert måtte vi bare sette smoothie-maskinen i vasken og kjøre på !! Så blada vi litt extra juice så ble det så bra vettu.. !

Men over til poenget med dette innlegget. Jeg tror jeg skal kjøpe iphone 4 og jeg vil gjerne høre deres mening. Hvis det er noen som har den så bare skriv i vei ! Jeg har aldri hatt iphone før men den ser så bra ut pluss at før så ville jeg ha ipod touch men der får du jo den med på kjøpet !Smoothie ♥ (bare for å toppe det nesten mest brukte ordet i dette innlegget)

Kontakt

Hvis du lurer på noe eller vil sende meg noe så kan du sende det til berryme@live.no ♥ Ellers så er det bare og skrive spørsmål i kommentarfeltet !
Loveyaa ♥

OM MEG !


Navn: Maren
Alder: 13 (blir 14 i oktober)
Bosted: Moss

Jeg er en positiv jente som smiler nesten hele dagen. Jeg elsker å fotografere og redigere bilder. Jeg går på dans også går jeg på kunst på kulturskolen. Noe av det jeg er best til er definitivt å sitte på pc'en og bruke penger. Jeg liker og holde på med mote. Når jeg ser et plagg jeg liker kombinerer jeg i hodet hva jeg kan bruke det til.

Jeg har alltid vært en sjenert jente, men etter jeg startet med å blogge ble jeg nesten ikke sjenert i det hele tatt. Akkurat nå er jeg kjæreste, samboer og gift med Canon eos 550d og jeg poster barna våre på denne bloggen.

Nå går jeg i 8.klasse og i fremtiden har jeg lyst til å gå på media&kommunikasjon. Senere vet jeg ikke helt hva jeg har lyst til å bli.

Jeg elsker: Canon eos 550d, å bake, shopping, London, venner, Gimp&photofiltre, sjokolade, påskeegg i lilla kartong, Starbucks, BikBok, å danse, polaroid kameraer, blogger, kattene mine, sjokolade og sist men ikke minst familien min.

God kveld i stugooo

Hello, da har jeg starta en ny blogg sååååehh... dette blir spennanees. Regner med at det ikke er så mange som leser dette men jaja..  Jeg skal straks på dans , men hvis du savner innlegg fra meg (haha) så kan du bare stikke innom den gamle bloggen min og titte litt der (marensc.blogg.no). Men snart blir nok denne bloggen litt mer spennende ♥Toodles ♥

hits