//foto

ARKIV SNOK
Det er meningen at det nederste bildet skal være kornete.

Har rett og slett ikke orket å putte det tjukke batteriet til kameraet inn i laderen.. Vinden har blåst bort meg idag, tårer dukker opp i øynene om du er trist eller ei. Håret tørkes fortere enn med hårføner og du trenger ikke å tråkke når du sykler. Temperaturen er passe, sola skinner og man kan gå med tynn strømpebukse. 

Skulle gjerne vist dere outfit'en min idag men jeg har allerede skiftet og kameraet er tomt for strøm. Skal kanskje ha en konkurranse imorgen hvis jeg får det til, så håper dere liker det !

Hva har dere gjort idag ?♥


Foressten dere må se denne video'en her http://www.youtube.com/watch?v=58xUbvFR6Xw ♥

LOMO EFFECT

"I face a thousand years of pain for my girl", ja jeg vet at de var overraskende at jeg satt å hørte på Justin Bieber nå♥. Jeg må bare begynne å blogge bedre.. Lasta ned noen android-apps for litt siden. En av dem var et slikt redigeringsprogramm og selv elsker jeg lomo effect. Så here you go noe mobil kvalitet.

Så hva syns dere ?♥

KAMERA PÅ SYKKELEN

Det letteste du kan gjøre når du ikke har noe blogg-inspirasjon er å lytte. Du kan lytte etter et ord som du merker med en gang og lag det som en overskift. Da gjenstår det bare å finne noen passende bilder. Og det er akkurat det jeg gjør nå. Det beste bildet som passet til. Du får jo en litt sykkel feeling da. Overskriften fikk jeg egentlig fra nyhetene som ruller på tv'en her. Jeg må særiøst bli en bedre blogger...

Hva har du gjort idag ?♥

THE FERRY


//Canon eos 550d + 18-55mm

Tycks?♥

BEHIND THE MASK


//Canon eos 550d + 18-55mm

I K&H har vi et prosjekt hvor vi skal lage en maske av gips. Vi må tegne noen skisser som jeg skal tegne litt på nå! Jeg har akkurat lasta ned skype og prøver å lære meg litt av det. Samtidig lytter jeg Bulletproof heart på spotify. Idag har jeg dansa fra ti til to. Jeg har faktisk prøvd og lage en video om sminken jeg bruker til vanlig men den blir neppe lagt ut fordi jeg føler meg så sinnsykt teit på videoblogg. Og foressten takk for gode tilbakemeldinger på forrige innlegg, det er jo et viktig tema.

Tycks om bildene ?♥

MAGIC HAPPENS


//Canon eos 550d, 18-55mm

Ikke vær så overassket over at jeg blogger for 2.gang idag fordi jeg skal nemlig bli flinkere ! Siden sist jeg skrev har jeg vært på dans, Mosseporten og nå sitter jeg godt planta i sofaen. Vi får faktisk ny sofa om noen dager (jeg vet dere ikke bryr dere). Jeg kjøpte en søt bluse på bikbok siden det var 50% på mange varer. Elsker den ! Viser dere den imorgen.

Hva syns du om bildet ?♥

Silence ad infinitum
//Canon eos 550d, 18-55mm

Prøven gikk stille og rolig. Svarte på alle spørsmålene, så vi får se hvem karakter tiden bringer. Etter skolen hadde jeg en del inspirasjon til overskrifter og blogg-innlegg, så da lagde jeg en liten liste i openoffice. Etter det ruslet jeg rundt i huset (les: som jeg pleier) og tok noen bilder. Endel av bildene jeg tok er til blogg-innlegg-liste-tingen. Jeg har også redigert litt på nye måter også har jeg spist nudler. Enda et klokka halv 6 og jeg føler at den er 4 eller noe..

Hva syns du om bildene ?♥

Sunday but it's monday..


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Ja sola skinner (har skint (?)) idag men selfølgelig må jeg sitte inne å øve på samfunnsfag prøve. Annais har slutta... fml. Hvem blogg skal jeg lese da ? Det er vel ingen av toppbloggerne jeg liker nå. Men har jo kely, blomsterfeenhanna og kristineam da ! Nå skal jeg fortsette og øve..

Hva har dere gjort idag? ♥

 

YOUR DARKEST SECRET


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Tycks?♥

Husk spørsmål-runden her : http://berryme.blogg.no/1299311952_sprsml_.html

UNCLEAR DREAM


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Idag har dagen gått til skole, besøk, kulturskolen og besøk. Jeg og Malin Sofie har akkurat bakt noen kjempe gode brownies-mufinns også nå ser vi på en kjempe søt film ! Eller vi så på en.. haha typisk meg å skrive et innlegg også skjer det noe. Imorgen skal jeg forhåpentligvis på peppes med noen og på lørdagen blir det en liten shopping tur. Nå skal jeg spare dere for mer kjedelig babbel så...

Hva har du gjort idag ?♥

YOU ARE LIKE AN UNFINISHED STORY
//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Fikk litt inspirasjon til å ta noen bilder istad bare jeg så de to ordene "unfinished story" på facebook. Men så ble det meg jammen til at jeg gikk ut for å ta noen bilder i høye støvler men de var visst ikke høye nok... (les: hater snø). Også trengte jeg å gjøre litt lekser så da gjorde jeg den vanskelige spansk leksen..

Hva syns du om bildene ?♥

WATCH WHERE ?


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Lekser, lekser og atter lekser. Klarer liksom ikke å sette igang med dem. Men jaja får vell gjøre det alikevell. Akkurat nå gleder jeg meg til helga, ikke fordi jeg skal noe spesielt men fordi jeg gleder meg til å ha fri. Ellers stiger sola mer og mer etter hver dag som går og fuglene kvittrer våren inn.. hahaha , jeg brude bli en dikter eller noe.

Hvor mye vår er det hos dere ?♥

HELLO ?


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Kan ikke all snøen smelte vekk i løpe av natta og solen titte frem på morgenen. Kan ikke sommerferien komme kjempefort og gå kjempe sakte, slik at vi kan nyte hvert sekund ? Kan ikke sommeren komme nå ?!

Hva syns du om bildet ?♥

FLYING HIGH AND HIGHER

Hola ♥ Idag har jeg og Malin Sofie gått rundt i Moss og tatt bilder. Vi tok nok flest bilder på Sjøbadet ( en strand ) av svaner, måker og ender. Noen av bildene var jo finere enn andre da..

Dette var noen av dagens bilder. Kommer sikkert til å komme mange fler på bloggen etterhvert.

Tycks ?♥

FASTELAVENHallo ♥ Det oser bolledeig i huset og fastelavensrisen har begynt å få grønne blader ( bildene er tatt for en stund siden ). Jeg og Malin Sofie skal snart ut å ta bilder, så håper det blir noen bra. Har foressten endret litt på designet og jeg skal gjøre litt mer på det etterhvert. Men husk spørsmålsrunden da dere ! ( http://berryme.blogg.no/1299311952_sprsml_.html )

Hva skal dere idag ? ♥

WONDERLAND


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen timer med dans og øving til UKM. Imorgen er det generalprøve og på søndag er det den store dagen. Fant ut at gruppa jeg skal danse med er helt til sist.... gøy ! Nå sitter jeg godt planta i sofaen, klar for en runde senkveld på kassa.

Hva syns du om bildet? ♥

THE WORLD OUTSIDE


//Canon EOS 550D, EFS 18-55mm

Tycks?♥

PHOTOFILTRE - REDIGERTE BILDER

Hey ♥ Nå har akkurat gjengen dratt. Vi har sett litt på Vampire Suck, skravla og spilt buzz. Men.. idag har jeg lært meg å begynne å bruke photofiltre. Jeg har lært to ting også har jeg lært litt av meg selv. Har også lært å lage kornete bilder, det er jo såå kult !
Dette er det kornete bilde. ( Haha Msofie er så flink med spisepinner. ) Jeg liker at det blir litt gammeldags og kult !

Tycks?♥

BLITS HATERS!

Hallo ♥ Er det en ting jeg hater ved kameraet mitt, så må det bli blits. Bildene blir så fake og uekte. Hvis ikke bildet blir så tydelig uten blits, så er det bare å redigere det ! Jeg var ute på lørdag og tok noen bilder. Det samme bildet bare med og uten blits. Her har dere eksempler:
Jaaa... bildene er uredigerte så de er ikke så bra, men dere skjønner vell poenget ?

Blits vs uten blits? ♥

EYES


//Canon EOS 550D, redigert i picasa, modell. Msofie

God morgen ♥ Nå ruller 15 km kvinner på skjermen, VM er i full gang. Mon tro hvor mange folk det er i Oslo nå. Jeg har ikke så masse planer idag, se noen filmer og ta bilder kanskje? Deilig med ferie er det iallefall. Har prøvd meg på nye måter å redigere på, jeg lagde til og med en film om hvordan jeg redigerte bildene mine, men tror du den ville laste seg opp eller ? Nå må jeg se og få fikset meg så snakkes(?) vi senere.

Hva er deres planer for dagen ?♥

Cupcake


//Canon EOS 550D

Hallo ♥ Eller kanskje jeg skal si god kveld ? Har endelig fått fikset designet litt slik jeg ville ha det. Har også puttet inn en midlertidig header. Snart er det vinter ferie, noe som jeg gleder meg veldig til. Har noen planer blant annet shoppe, blogge, slappe av og se på Easy-A på kino. Filmen kom ikke hit før lenge etter andre steder pluss at jeg sjekket på nettsiden at den ikke skulle komme hit. Men plopp,, der var den nå !

Hva syns du om bildene?♥

Cold like winter//Canon EOS 550D, redigert i photoscape.

Jeg har begynt å lære meg å redigere litt mer i photoscape. Det kan faktisk være et ganske bra redigerings program. Og bare så du vet det , jeg driver fortsatt å laster opp i 800px og før så lastet jeg opp i 600px så det er fortsatt litt forkjell. Meeeen..

Hva syns du om bildene?♥

Canon EOS 550d, endelig er det mitt !

Ja da har endelig jeg kjøpt speilrefleks !♥ Kommer til å bli så bra , så jeg får vell slutte med google-bilder.Jeg fikk "ta bedre bilder" boken med på kjøpet også betalte jeg kun halv pris på settet med vesken og det der. Lønner seg å kjøpe på expert !

Missunelig nå eller ? ♥ (lol, teit spørsmål)

Middagsåsen


//Bildene er tatt av meg med Sunniva sitt kamera

Tycks?♥

Walk down Champs-Élysées thinking about summer


//Tatt av meg , redigert av meg

God kveld ! Nå oser duften av nystekt pizza rundt i huset , selvom den allerede er spist opp. Jeg koste meg med litt vintage redigering istad. Morsomt ♥ Akkurat nå skulle jeg ønske det var sommer. Savner sommer'en skikkelig. Skulle ønske jeg kunne gå i shorts og t-skjorte uten å få frysninger.

Hva syns du om bildet ?♥

BokehDa har jeg endelig lært meg å redigere bokeh ! Husker ikke akkurat hva bloggen het hvor jeg fant tipset men kan linke det til senere. Jeg ble mest fornøyd med det øverste bilde. Men hey woow andre innlegg idag. Blir kanskje en video etterpå !

Hva synes du ?♥

Speilrefleks

Hallo ♥ Idag har jeg vært på skolen som vanlig også har jeg spist pannekaker .. nam ! Men vertfall , jeg har tenkt litt i det siste også har jeg skikkelig lyst på speilrefleks kamera men jeg vet ikke hvem jeg brude kjøpe , noen tips ?Hahah , bare noe jeg satt sammen i Picasa.

Hvem er best ?♥

Lukkertid med DIGITALKAMERA!

Jeg tittet litt rundt på blogger også så jeg noen som har tatt lukkertid-bilder. Jeg har alltid syntes det var veldig kult men jeg trodde man bare kunne gjøre det med speilreflekskamera. Men denne gangen skulle jeg prøve det med mitt kamera. Jeg gikk ned på rommet og tok på natt-modus , det var litt kort lukkertid men så tok jeg noe som het fyrverkeri-modus og DA ble det bra bilder ! (okei ikke like bra som med speilrefleks)
//Samsung ES60 Redigert i : Picasa 3

Hva syns du ?♥

hits