Seven things i hate about you

Du mobber, du bryr deg ikke, du er ego, du er frekk, du kritiserer, du skryter, du er voldelig.


//Canon eos 550d + 18-55mm

Dette innlegget handler ikke om noen som helst person, det handler om alle ting som vi skulle ønske personer ikke hadde. Vi skulle ønske de kunne vise litt respekt. Mobbing og voldelighet er to av de største temaene. Ingen person ønsker å bli mobbet eller slått. Det er rett og slett urettferdig. Det fører til senere "skader" i livet. Vet dere hvem av mobbern eller offeret som har det værst i ettertid? Det er faktisk mobberen det. Men offeret kan også få "en klump i magen" i fremtiden når h*n ser den tidligere mobberen.

Mobberen kan selv se på det h*n gjør som u-mobbing men det handler om hva offeret føler. Hvis mobberen kommer og sier "så fin genser du har" med veldig sarkastisk og ironisk stemme så kan det hende at mobberen ikke tar det som mobbing, men offeret kan faktisk bli veldig såret! Stopp mobbing om du er modig ! Vær deg selv og si ifra !

Hva syns du om dette temaet ? (føler ikke for å ha noe hjerte her)

6 kommentarer

Sanne

19.mar.2011 kl.20:45

herlig skriving maren! bra du tar det opp!

Lisa Øverås ♥

19.mar.2011 kl.21:16

Utrolig bra skrevet, flink du er!

Sanne

19.mar.2011 kl.21:21

SV tilbake: bra du gjør det:) folk kommer til å tenke seg grundig over når de leser dette;)

Photography

19.mar.2011 kl.21:54

SV;Det anbefales større enn 4GB minnebrikke for at filmene skal bli brae. Det kan være mye med hastighet på dataen. Du kan prøve å laste ned DivX som er et program du kan se filmene på, det pleier å være bedre enn den som er på dataen fra før av. Siden filen er stor kan det sakke ned på hvis du setter det inn i Moviemaker.

Norwegians ♥ med IB

19.mar.2011 kl.22:00

utrolig bra skrevet !

20.mar.2011 kl.21:48

Enig med deg! Liker ikke folk som mobber andre...

Skriv en ny kommentar


hits